Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticul unei anvelope în Chișinău

Este necesară o îmbinare cu viteze unghiulare egale pentru a transfera cuplul de la arborele de antrenare la roți. Anterior, gimbalul punții spate era folosit în mașini în aceste scopuri, dar au existat mai multe probleme cu un astfel de design. Cel mai important dezavantaj este că abaterea unghiului de transmisie a cuplului cu cel puțin 10 grade a fost plină de pierderea acestui moment și de întrerupere. Roțile mașinii nu pot fi în mod constant pe aceeași axă din cauza neregulilor suprafeței drumului, de unde și momentele de defecțiune a roților.

Când este necesară diagnosticarea articulației?

SHRUS este una dintre puținele piese care nu pot fi reparate, ci doar înlocuite complet. Din aceasta rezultă că majoritatea șoferilor nu monitorizează în mod special starea balamalelor cu viteză unghiulară egală și așteaptă defalcarea completă a acesteia. Acesta este un raționament foarte eronat, deoarece dacă balama se rupe, nodurile vecine pot fi perturbate, ceea ce va implica și mai multe reparații. Inspecția vizuală poate oferi câteva informații despre uzura articulației, cu toate acestea, problemele pot fi închise din ochii observatorului și apoi este nevoie de diagnosticarea articulației. Merită să efectuați diagnostice în Servicii Auto dovedite, cum ar fi CasaAuto. CasaAuto se distinge printr-o vastă experiență de lucru, echipamente profesionale și o gamă largă de piese, datorită cărora puteți efectua imediat o înlocuire, dacă este necesar.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des este necesară diagnosticarea unei cicatrici?

arrow

Totul depinde de utilizarea mașinii: tipul suprafeței drumului, stilul de conducere etc. putem afla un răspuns mai precis în serviciul nostru sau sunându-ne