Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea etrierelor de frână

Etrierul este una dintre componentele sistemului de frânare care Apasă plăcuțele pe discul de frână. Principiul de funcționare este destul de simplu, șoferul apăsând pedala de frână transferă presiunea prin sistemul de frânare către etriere, pe care le apăs pe discul de frână. Există două tipuri de etriere: fixe și plutitoare. Ele diferă în principiul funcționării, precum și în cost, fix este mai scump, dar, de asemenea, încetinește mai bine. Etrierele sunt piese fără de care mașina poate deveni imposibil de gestionat și, prin urmare, merită monitorizată starea lor. 

De ce ar trebui să diagnostichez etrierele?

Diagnosticul va ajuta la determinarea stării etrierelor. Datorită diagnosticării, este posibil să se identifice defectele mai devreme decât se pot manifesta într-un moment critic. Nu tratați acest lucru neglijent, pentru că nu numai viața voastră depinde de ea, ci și viața altora. Merită să efectuați diagnostice în servicii, deoarece prezența instrumentelor profesionale este necesară în această procedură. Serviciul CasaAuto vă oferă serviciile sale în diagnosticarea etrierelor. De ce ar trebui să aveți încredere în serviciul nostru auto? Experiență vastă de lucru, disponibilitatea instrumentelor profesionale și a angajaților calificați care vor identifica și elimina, dacă este necesar, toate defecțiunile. CasaAuto este un serviciu care vă poate ajuta să rezolvați problemele mașinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce ar trebui să fac dacă nu pot veni la stația de service?

arrow

Pentru astfel de cazuri, avem ocazia să vă chemăm maestrul. Serviciul funcționează pe întreg teritoriul Moldovei

O inspecție vizuală poate da un rezultat?

arrow

O inspecție vizuală poate dezvălui doar o defecțiune completă a etrierelor, cu excepția cazurilor rare, veți putea observa o fisură pe etrier. În astfel de situații, trebuie să contactați imediat serviciul nostru