Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Serviciu auto in Chisinau

Service auto CasaAuto ofera servicii de prima clasa langa tine 24/7, a caror calitate provoaca doar emotii pozitive in randul numerosilor clienti. Lista serviciilor companiei noastre include:

✔ reparatii auto (revizii, mecanica, electrica, sisteme electronice de injectie, caroserie, piese, sticla, scaune auto, etc.);
✔ lacuirea si vopsirea autoturismelor;
✔ montarea si inlocuirea anvelopelor si camerelor (precum si repararea acestora);
✔ efectuarea tratamentului anticoroziv al vehiculelor;
✔ montaj piese de schimb si accesorii pentru autoturisme.

Auto service chisinau preturi mic

De mai bine de 5 ani, cei mai experimentati specialisti ai nostri efectueaza reparatii auto profesionale in Chisinau, alaturi de alte tipuri de lucrari. Fiind perfect constienti de cat de importanta este calitatea pieselor de schimb si consumabilelor, service-ul nostru auto lucreaza doar cu parteneri consacrati. Cu o echipa de peste 25 de angajati care lucreaza neobosit in doua schimburi, suntem capabili sa oferim clientilor nostri cei mai rapidi timpi de realizare pentru toate tipurile de tranzactii.

Centrul nostru de service auto (Moldova) se remarca printre concurenti cu o gama larga de mesteri de inalta clasa. Avem, de asemenea, instrumente de diagnosticare moderne si de inalta calitate, care vor elimina in mod eficient potentialele probleme cu masina dumneavoastra.

Reparatii auto profesionale de diferite marci

Doriti sa va inscrieti la un service auto mobil CasaAuto? Sunteti bineveniti, deoarece acceptam atat clienti privati, cat si corporativi. Avem o istorie lunga de service pentru o varietate de vehicule - indiferent de model, marca si anul de fabricatie.

Avem calificarile, cunostintele, echipamentele si dispozitivele adecvate care ne permit sa imbunatatim eficienta si calitatea serviciilor noastre. Intretinerea masinii se realizeaza cu ajutorul unei infrastructuri tehnice adecvate, adesea foarte specializate (local pregatit, dispozitive si instrumente de ultima generatie) situata intr-o locatie convenabila. Un service auto bun si ieftin este o realitate in cazul nostru!

Exista cricuri, instrumente de masurare a geometriei caroseriei, diverse contoare etc. Nu ne lipsesc unelte standard precum seturi de chei, prese sau dispozitive de reglare hidraulice, cuplaje, extractoare. Toate acestea sunt necesare pentru repararea Audi, BMW, Mercedes, Nissan, Renault etc. Mecanicii atelierului fac tot posibilul in fiecare zi, facandu-si treaba rapid si fiabil si, astfel, intarind numele bun al companiei. Clientii multumiti recomanda adesea atelierul prietenilor, care, la randul lor, il recomanda cunoscutilor.

Servis auto la CasaAuto

Conceptul centrului nostru auto este combinatia perfecta a avantajelor unui atelier de reparatii independent cu un nivel ridicat de servicii si dezvoltare continua pe o piata in continua schimbare.

Aceasta este o alegere excelenta daca sunteti in cautarea unui service auto in apropierea dvs., care ar putea fi un punct de reparatie permanent. Pentru ca CasaAuto se bucura de o popularitate binemeritata – sute de oameni din Moldova au incredere in noi, care au devenit clientii nostri obisnuiti. Suntem mereu gata sa diagnosticam si sa eliminam defectiunile aparute, chiar daca sunt greu de scapat de ele. Personalul de service pe teren va va informa, de asemenea, daca observa ca o piesa sau un ansamblu va trebui inlocuit in curand, deoarece ajunge treptat la sfarsitul duratei de viata. Puteti rezerva un service auto online sau telefonic.

Garantam o atitudine atenta fata de vehiculul dumneavoastra in toate etapele de lucru. Va vor placea serviciile unui service auto - preturile si calitatea se imbina perfect aici.

Dacă mai aveți întrebări - vom încerca să le răspundem!

Unde pot gasi o lista de prețuri pentru un service auto?

  • Lista de preturi pentru reparatii si servicii auto o puteti afla in service-ul nostru auto sunandu-ne la numarul de telefon indicat pe site sau sosind, mecanicul va va putea calcula costul pe loc.

Unde esti serviciul ?

  • Serviciul nostru auto este pe moneda. Dar puteti profita si de reparatia auto cu plecare, aproximativ vorbind, serviciul nostru auto service din Chisinau merge la masina pentru Ciocana, Buiucani, Botanica si riscanovca. Adica, atelierul nostru de reparatii auto este intotdeauna langa tine.

Ce zile lucrezi?

  • Service-ul nostru auto este mereu langa tine si lucram non-stop in Chisinau, poti sa faci o programare la noi si duminica!