Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pornirea acumulatorului auto in Chisinau

Incarcarea bateriei unei masini de la alta sau pornirea acumuluatorului auto este un serviciu foarte solicitat. Bateria, uneori, se descarca chiar si in repaus. De exemplu, vehiculul se afla in garaj sau in parcare, iar bateria se descarca din cauza alarmelor.

Pornirea acumulatorului auto folosind echipamente speciale

In sezonul rece, descarcarea bateriei auto este posibila din cauza temperaturilor scazute - si in momentul cel mai nepotrivit. Nu este posibila rezolvarea acestei probleme fara a incarca bateria cu ajutorul unui redresor auto. Este putin probabil ca proprietarii de masini neinstruiti sa faca fata singuri acestei sarcini. La urma urmei, este nevoie de echipamente speciale si abilitati perfectionate.

Ce trebuie de facut daca nu aveti un redresor auto si nu are sens sa asteptati ajutorul colegilor? Exista un singur raspuns: sa comandati serviciul de incarcare acumulator auto chisinau cu ajutorul profesionistilor de la CasaAuto! Va fi mai bine sa nu incercati sa faceti acest lucru pe cont propriu, pentru ca aceste proces are anumite nuante.

La incarcarea bateriei auto, se folosesc fire cu cleme „crocodil” de prima clasa. Acestea nu permit caderi de tensiune. Pentru pornirea optima a acumulatorului auto, trebuie respectata o anumita secventa de etape de conectare la donator.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Pornirea acumulatorului auto la CasaAuto

O anumita parte a soferilor nu cunosc cum sa porneasca corect acumulatorul, cum trebuie de conectat si deconectat masina donatoare. Mai mult, in astfel de cazuri, cel mai bine este sa contactati specialistii care pot incarca cu usurinta o baterie auto. Angajatii CasaAuto, datorita experientei lor vaste si a abilitatilor excelente, se descurca foarte bine cu aceasta sarcina. Apreciem reputatia noastra stabilita si garantam siguranta clientilor nostri.

Probleme pot aparea oriunde. Incarcarea acumulatorului auto cu ajutorul unui redresor este posibila in Chisinau si oriunde in Moldova. Pentru noi, nu exista bariere in interiorul republicii. Incarcarea bateriei auto nu este singurul serviciu care poate fi comandat vizitand magazinul online de vanzare a anvelopelor si oferind servicii de ntretinere auto CasaAuto.md

Intrebari frecvente

Cat costa pornirea bateriei?

arrow

Costul pornirii unei baterii auto va depinde de nivelul de descarcare a bateriei si de capacitatea totala a acesteia.

Ce trebuie de facut daca bateria se defecteaza?

arrow

Timpul de asteptare pentru sosirea mesterilor in oras este de 30 de minute.

Ce trebuie de facut daca bateria se defecteaza?

arrow

Expertii nostri va vor oferi sa achizitionati o baterie noua potrivita pentru parametrii masinii dvs. si sa o instalati pe loc!

In ce localitati se poate de apelat serviciul de pornire a bateriei?

arrow

Specialistii nostri lucreaza in toata Moldova si sunt pregatiti sa vina in orice localitate din tara.