Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectarea
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Бренд
Модель
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde Tara
Australia
Austria
Belarus
Belgia
Marea Britanie
Germania
Olanda
India
Indonezia
Italia
China
Coreea
Polonia
Portugalia
Rusia
Romania
Сербия
Slovacia
Slovenia
SUA
Tailanda
Taiwan
Turcia
Ucraina
Finlanda
Franța
Cehia
Suedia
Africa de Sud
Japonia
Ungaria
Ungaria
Ascunde
Rezultatele cautarii: 3837 Sortare по:

Anvelopele Goodyear - cauciucuri de incredere!

Fondata in 1898 in America, compania Goodyear simbolizeaza perfect inovatia, originalitatea si performanta desavirsita. Cu o istorie bogata, marcata de o activitate de mai bine de 100 de ani, Goodyear este, fara doar si poate, unul dintre liderii supremi ai industriei producatoare de anvelope. In anul 1903 compania Goodyear a creat prima pereche de anvelope tubeless. Iar deja in anul 1910 intreprinderea incepe procesul de expansiune internationala, creind prima filiala in Canada si treptat cite treptat cistigind teritoriu in orice regiune de pe glob. In perioada actuala puterea exercitata de compania Goodyear este una colosala si merita a fi luata in considerare. Goodyear este precum un fundament solid ce serveste drept sursa de inspiratie pentru companiile noi in domeniu. Goodyear produce anvelope pentru masini de tip pasager, camioane comerciale, camionete, motociclete, SUV-uri, masini sportive, avioane si multe altele. Cind vine vorba despre Goodyear in Moldova vorbim despre calitate, performanta impecabila si rezistenta. La moment Goodyear face parte din top 4 cele mai mari si respectate companii producatoare de anvelope, bucurindu-se de o popularitate enorma si colosala in rindurile conducatorilor de masina si a profesionistilor din domeniu.

Daca este sa vorbim despre anvelope, Goodyear tot timpul a ocupat pozitii de top, increderea oamenilor fiind argumentata nu doar de experienta vasta a companiei in industria producatoare de anvelope, dar de asemenea de abordarea profesionala a intreprinderii, in ceea ce priveste procesul de producere. Goodyear intrebuinteaza doar cele mai moderne tehnologii si metode pentru a obtine rezultate impecabile. Numeroasele baze de testare a pneurilor reprezinta un alt factor care nicidecum nu trebuie neglijat. Specialistii de la Goodyear evalueaza cu minutiozitate fiecare pneu in parte, iar astfel este garantata siguranta deplina in timpul deplasarii si un nivel exceptional de confort. Alte proprietati deosebite prestate de pneurile Goodyear ar fi capacitatea nemaipomenita de a face fata incercarilor timpului, pastrind trasaturile unice chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Ambreiaj bun pe orice suprafata de drum a anvelopelor pentru toate anotimpurile Goodyear, lipsa in totalitate a zgomotului in timpul circulatiei cu cauciucuri de iarna Goodyear, consum redus de combustibil si o distanta micsorata de frinare ale anvelopelor de vara Goodyear sunt doar câteva dintre avantajele majore exercitate de pneurile.

Cumparati anvelope Goodyear in Moldova.

Pentru a va convinge de calitatea si valorile de performanta ale pneurilor Goodyear nu va ramine decit sa le achizitionati. Magazinul online de anvelope Casaauto.md este aici pentru a va propune cea mai mare varietate de anvelope la cele mai bune preturi de pe piata Republicii Moldova. Cumpara anvelope Goodyear in Moldova de la noi, beneficiind de cele mai bune conditii. Goodyear cu siguranta va satisface toate necesitatile masinii dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar consultantii nostri se vor ocupa de restul. Cel mai bogat asortiment de anvelope Goodyear in Chisinau le descoperiti in online magazinul Casaauto.md!