Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verifica cremaliera de directie la pret mic

Fiecare element al vehiculului este important pentru siguranta la volan. Cu toate acestea, sistemul de directie se afla in mod clar in fruntea listei. Acesta cuprinde mai multe componente, inclusiv cremaliera de directie. 

De obicei, exista mai multi factori care determina cat de des trebuie inlocuit elementul mentionat mai sus. Printre acestea se numara, printre altele, marca masinii si, de asemenea, calitatea cremalierei de directie. In plus, se pare ca si stilul de conducere are un rol important. Cu cat loviti mai des in gropi, conduceti pe teren accidentat sau bruscati volanul, cu atat mai repede se va uza aderenta. Este demn de remarcat faptul ca capetele barei se uzeaza de obicei mai repede decat partea din mijloc. Din fericire, inlocuirea cremalierei de directie este destul de usoara si, de asemenea, relativ ieftina. Pentru a inlocui intreaga cremaliera de directie, va fi nevoie sa depuneti mai mult efort - este o procedura mult mai ampla. In primul rand, trebuie diagnosticata cremaliera de directie - si nu la un pret exorbitant.

Defectele sunt vizibile imediat. Din acest motiv, adesea nu este necesara verificarea cremalierei de directie si a intregii articulatii de directie. Este posibil sa aveti mai mult joc liber in directia vehiculului. Sau auziti un zgomot de bataie in zona puntii fata, care se transforma intr-un tremurat al volanului. O senzatie de instabilitate este un indiciu destul de clar ca toata sau o parte a tijei este uzata sau rupta. In plus, daca tija este slabita, se poate auzi un zgomot destul de puternic de sub capota. 

Pentru a verifica daca tija bratului de directie este in stare buna sau nu, uitati-va sub masina. Puteti sa ridicati singur masina si sa verificati cu mana daca tija este slabita. Adesea, este suficient sa rotiti roata pentru a simti un joc liber excesiv. 

Desigur, pentru a obtine un diagnostic profesional al acestei defectiuni, cel mai bine este sa contactati un profesionist. Verificarea starii legaturii de directie este, de obicei, putin costisitoare atunci cand se apeleaza la un atelier CasaAuto de incredere. Merita sa tineti cont de faptul ca deteriorarea unui mic element poate contribui la alte defectiuni. Asadar, atunci cand rotile incep sa se clatine prea evident, ar trebui sa interveniti cat mai curand posibil. Specialistii nostri sunt capabili sa verifice cremaliera de directie rapid si eficient. 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum sa intelegeti ca suportul de directie necesita diagnosticare?

arrow

Simptomele unei defectiuni a suportului de directie sunt foarte evidente si daca ascultati masina, veti putea determina in mod independent ce este in neregula cu suportul de directie. Simptomul unei defectiuni se simte foarte precis atunci cand exista o lovitura in suspensia din fata, in acest caz trebuie sa fii cat mai atent posibil, deoarece la un moment dat masina va deveni imposibil de gestionat.

De ce nu reuseste suportul de directie?

arrow

Exista doua motive principale pentru care suportul de directie se uzeaza mai repede decat se spune. Primul motiv pentru deteriorarea rapida este conducerea pe drumuri neuniforme, motivul este foarte banal si de inteles pentru toata lumea, sa ne uitam la al doilea motiv important pentru deteriorarea rapida a suportului de directie. Al doilea motiv pentru deteriorarea rapida a suportului de directie este patrunderea umezelii si a murdariei in corp, ceea ce inseamna ca conducerea pe un drum prafuit si neuniform infunda mecanismul si ulterior mecanismul esueaza, dupa astfel de drumuri este mai bine sa vizualizati starea tuburilor anter si bypass pentru a preveni defectarea brusca.

Ce alte servicii ofera CasaAuto?

arrow

Reparatii Auto, ofera multe servicii pentru sasiul masinii, dupa diagnosticarea suportului de directie, mecanicul va va oferi cel mai bun rezultat de reparatie convenabil pentru dvs. De asemenea, oferim servicii precum:
1. Inlocuirea garniturii de ulei a raftului de directie
2. Inlocuirea varfurilor de directie
3. Inlocuirea tijei de directie

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site. Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site