Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea centurilor in Chisinau

Problemele legate de centurile de distributie constituie o problema des intalnita si bine cunoscuta de orice conducator auto. Cu toate acestea, nu toata lumea stie cum sa solutioneze aceasta defectiune in mod corespunzator. Iar daca se admit greseli la inlocuirea centurilor, consecintele pot fi grave.

Centurile de distributie ale vehiculelor sunt, in general, fabricate din materiale de inalta calitate. Fibrele deosebit de rezistente le asigura o durata de exploatare lunga si fiabila, iar cauciucul le confera elasticitate. Dar, bineinteles, chiar si aceasta tehnologie sofisticata de fabricatie nu garanteaza o exploatare la infinit. Toate utilajele se confrunta cel putin ocazional cu tensionarea sau ruperea centurii, ceea ce duce imediat la afectarea functionala a vehiculului. La fel cum uleiurile de motor intr-o zi vor deveni inutilizabile si vor trebui inlocuite.

In centrul nostru de deservire, abordam fiecare comanda in mod individual. Centurile sunt supuse unor grade diferite de uzura, ceea ce necesita o atentie speciala, deoarece nu exista doua cazuri identice. Verificam fiecare centura pentru o eventuala reparatie. Unitatile trebuie sa fie 100% functionale. De asemenea, la solicitarea clientului, efectuam o diagnosticare tehnica a vehiculului.

Ce ne deosebeste de alte statii de deservire similare? Stim totul despre centurile pentru aproape tuturor modelelor de automobile europene, rusesti, japoneze, coreene, americane si canadiene. Cunoastem nuantele solutiilor tehnologice non-standard. Pentru CasaAuto, acesta este un proces de invatare continua, care are loc literalmente in fiecare zi. Acest lucru se datoreaza faptului ca pe piata apar mereu vehicule noi si trebuie sa fim mereu la curent cu cele mai recente evolutii.

Mii de centuri de distributie au trecut prin mainile noastre si le-am reparat, demonstrand astfel ca ne pasa de conducatorii auto si pasagerii nostri - vietile lor nu mai sunt in pericol in timpul calatoriei! Si continuam sa facem acest lucru. De indata ce aflam ca o centura este inutilizabila, informam numerosii nostri clienti in mod onest si impartial. Centurile, la fel ca si restul componentelor, trebuie sa fie intr-o stare impecabila.

Uneori, deteriorarile sunt prea grave pentru a fi reparate. Atunci va recomandam sa nu ezitati sa procurati altele noi. Munca in atelierul nostru nu se opreste niciodata, comenzile sunt numeroase. De fapt, clientii apreciaza consecventa si munca asidua a echipei noastre, ce reprezinta esenta companiei CasaAuto.

Multi dintre clientii nostri se intorc la noi sau ne recomanda altora - le place diagnosticarea computerizata a automobilelor. Suntem deosebit de mandri de acest lucru, ne motiveaza sa evoluam!

Este important ca, odata ce centura a fost inlocuita, aceasta sa fie complet functionala si pregatita pentru utilizarea ulterioara. Avem grija sa ne asiguram ca acestea raman in stare de functionare cat mai mult timp posibil.

De ce trebuie sa inlocuiesc centurile?

arrow

La fel ca toate piesele dintr-o masina, centurile sunt supuse uzurii, functiile importante nu se vor roti fara curele, ceea ce poate provoca o intoarcere a defectiunilor.

Cat timp se schimba centurile in masina?

arrow

Orice inlocuire a centurii este un proces complex si ingrijit, dar nu exista un timp mediu pentru inlocuirea centurii, deoarece fiecare motor este unic in proprietatile sale.

Ce servicii de inlocuire a centurii aveti?

arrow

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.