Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificați disponibilitatea acestui produs prin telefon

Care este secretul popularitatii jantelor forjate in Moldova? Faptul este ca, datorita procesului de forjare, orice produs devine mai de incredere. De aceea, multi proprietari de masini incearca sa cumpere jante auto forjate, iar in Chisinau, acestea pot fi comandate in magazinul nostru online de anvelope si jante cu livrare in Moldova la un pret ieftin. Jantele sunt fabricate din aliaj de aluminiu-magneziu, nu ruginesc si isi pastreaza aspectul original mult timp.

Avantaje ale jantelor forjate

Aceste jante au mai multe avantaje incontestabile:

✔ Rezistenta materialului, care asigura durabilitatea jantelor forjate, precum si anvelopele auto se mentin mai mult timp atunci cand sunt instalate pe jante forjate.

✔ Mers confortabil. Comandati jante forjate si instalati-le pe masina si veti simti imediat cat de usor a devenit mersul autovehiculului.

✔ Abundenta de optiuni de design si culoare. Producatorii acorda o atentie speciala atat indicatorilor de calitate, cat si unei game largi de design.

✔ Consum redus de combustibil. Dupa instalarea jantelor auto forjate, puteti economisi pana la 10-15% din combustibil.

✔ Ductilitate ridicata. Materialul nu se va rupe in niciun caz. Cu toate acestea, se poate deforma cu timpul, ceea ce este usor de remediat.

✔ Durabilitate. Jantele forjate sunt foarte durabile in comparatie cu piesele din aliaj si de otel.

Jantele forjate sunt profitabil de cumparat la CasaAuto!

Principiul cel mai important pe care il respecta magazinul online de anvelope si jante auto CasaAuto este confortul si beneficiile clientilor. Va vom ajuta sa minimizati timpul petrecut in cautarea de jante forjate pentru masina in Chisinau. Angajatii magazinului online au realizat crearea celor mai atractive conditii de cooperare cu clientii. Nu trebuie sa petreceti mult timp alegand produsele. Plasarea unei comenzi si acceptarea termenului de livrare vor dura cateva minute. Aici puteti cumpara nu numai jante forjate pentru orice masina, ci si comanda livrarea acestora in Chisinau sau in alte asezari. Contactati Casаauto - totul este usor cu noi!