Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Producator
Wolf
Pemco
Frostterm
Siboil
Shell
Volga Oil
FanFaro
Mazda
Pilots
Кama Oil
Opel
Hundert
Kuttenkeuler
Zic
Catol Lux
GT Cruizer
GT Cruizer
3ton
Luxoil
Новоуфимск
Suzuki
Mercedes-Benz
Motul
Toyota
Volkswagen
Nissan
Lexus
Ford
Mobil
Aral
Oilright
Lukoil
Gazpromneft
Motor lux
Grom-ex
Bars
Venol
Favorit
Castrol
Bardahl
Elf
Luxe
Chempioil
Fuchs
Total
Lotos Oil
Navigator
Country
Sib Trol
Ravenol
Rolf
Kixx
Rosneft
Rheinol
Eurol
Aminol
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 312 Sortare по:

Uleiul de motor mineral este un produs rafinat cu o cantitate mica de aditivi. Acesta nu este destul de potrivit pentru utilizarea transportului in caz de schimbari radicale de temperatura, deoarece ingheata in motor la temperaturi scazute severe. Acest lucru, la randul sau, duce la uzura motorului in timpul pornirii pe timp rece.

Acest tip de uleiuri auto minerale are, de asemenea, o caracteristica precum heterogenitatea moleculara. Aceste particule microscopice la un moment dat pot incepe sa se descompuna, ceea ce duce la pierderea functiilor originale ale uleiului. De aceea uleiurile minerale trebuie schimbate mai des - aproximativ la fiecare 5-7 mii de kilometri parcursi.

De ce merita de cumparat ulei de motor mineral?

Uleiul de motor mineral contine aditivi care imbunatatesc semnificativ o serie de proprietati de performanta ale acestui fluid hidraulic. Este vorba despre:

✔ cresterea duratei de viata a uleiului;

✔ cresterea rezistentei lubrifiantului la coroziune;

✔ imbunatatirea proprietatilor sale ca detergent.

Care este avantajul, daca cumperati ulei auto mineral?

✔ Uleiurile minerale pentru masini curata usor piesele motorului de depozitele nocive rezultate din arderea amestecurilor de combustibili. Mai mult, procesul de curatare se realizeaza treptat.

✔ Uleiul mineral auto nu va lipsi niciodata motorul de ulei, deoarece are o fluiditate redusa.

✔ Interactiunea uleiului mineral cu suprafata de cauciuc a sistemului de lubrifiere si a unitatilor de antrenare nu este agresiva. Astfel, aceste dispozitive nu sunt supuse distrugerii.

Pentru a cumpara ulei de motor sintetic, ulei semisintetic si mineral in Moldova la un pret bun, cel mai bine este sa contactati magazinul online de anvelope CasаAuto. Colaboram doar cu cei mai importanti producatori ai acestor produse, care sunt prezentate intr-o gama larga. Suntem bucurosi sa oferim acestea tuturor clientilor nostri la preturi accesibile combinate cu o calitate ridicata. Si, de asemenea, pe site-ul nostru puteti cumpara anvelope cu livrare si puteti comanda servicii  auto. Vulcanizarea mobila in Moldova functioneaza 24/7, sunati in orice moment, specialistii nostri sunt intotdeauna gata sa va ajute.

Care este particularitatea uleiului mineral?

Un pret mic, poate ca aceasta este cea mai mare caracteristica a uleiului mineral si de aceea este atat de ieftin, acum sa incercam sa descriem pe scurt. Compozitia principala a uleiului este titeiul prelucrat si cu adaugarea de aditivi minimi. Uleiurile minerale nu sunt, de asemenea, atat de lungi, deoarece trebuie sa le schimbati la fiecare 5000 km, dar daca aveti un motor in stil vechi, atunci uleiul este ideal pentru dvs., deoarece motoarele nu sunt atat de solicitante de ulei de inalta calitate.

Cum de a alege ulei mineral pentru masina ta?

De fapt, totul este foarte simplu, dar daca aveti toate caracteristicile si scrisorile de recomandare ale masinii dvs., daca nu exista asa ceva, atunci sunteti in drum spre serviciul auto, iar noi, la randul nostru, vom selecta uleiul ideal pentru masina dvs. cu care puteti folosi mai multi ani, puteti inlocui si uleiul chiar la fata locului in serviciul auto.

Ce servicii aveti?

In serviciul nostru auto exista tot felul de servicii pentru masina dvs., puteti alege, de asemenea, anvelope, roti, baterii pentru masina dvs. si puteti alege servicii potrivite pentru dvs. in timp ce schimbati uleiul de pe masina.

Cum pot comanda servicii de la tine?

Puteti comanda servicii apelandu-ne la +373 609 05 555
De asemenea, puteti face serviciul lasand pur si simplu datele de contact atunci cand comandati produsul
Sau contactandu-ne prin contacte.