Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea computerizata a sasiului

Echipamentul electronic al vehiculelor moderne este bine cunoscut si fiabil. Acesta este motivul pentru care diagnosticarea computerizata a trenului de rulare al vehiculului trebuie efectuata la intervale regulate. Este putin probabil ca soferul sa fie capabil sa identifice toate defectiunile doar cu ochiul liber. Este necesar sa se utilizeze dispozitive speciale pentru a inspecta in detaliu starea tehnica a „calului de fier”.

In general, o diagnoza electronica completa nu se poate exista fara echipamente precum:

Auto Scanner. Acesta presupune conectarea la unitatile electrice ale vehiculului si citirea informatiilor de la acestea. De asemenea, detecteaza defectiunile care apar in timpul functionarii componentelor respective si sterge memoria tampon de erori. In acest fel, acesta afiseaza o multime de date utile privind functionarea prietenului Dvs pe patru roti. De asemenea, nu trebuie sa uitati de repararea suspensiei.

Un computer sau un smartphone. Un astfel de dispozitiv trebuie sa aiba un software special pentru a lucra cu datele de la scaner. Informatiile sunt utilizate de tehnicianul atelierului pentru a identifica componentele si subansamblele defecte ale vehiculului.

Cabluri cu fire USB. Acestea conecteaza interfetele digitale ale masinii si calculatorului. De asemenea, acestea transmit informatii importante. Conectorii sunt de obicei localizati pe tabloul de bord si pe anumite masini.

Ce se poate spune cu certitudine despre principalii pasi pentru a efectua un diagnostic complet al sasiului? Este necesar:

  • sa simuleze pe un stand de incercare special sarcini care corespund in totalitate miscarii vehiculului;
  • sa citeasca informatiile de pe componentele electrice cu ajutorul autoscannerului si sa le transfere la un calculator;
  • sa analizeze datele obtinute si sa le compare cu datele de referinta – vor ajuta instrumentele software.

Toate cele de mai sus vor avea ca rezultat o lista de defectiuni - diagnosticarea electronica a sasiului este foarte utila. Metodologia permite, de asemenea, verificarea altor componente. Uzura diferitelor elemente poate fi evaluata, iar performanta acestora poate fi evaluata. Toate acestea si multe altele sunt disponibile la CasaAuto – Nu ezitati si veniti la noi!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce trebuie sa efectuez diagnosticarea computerizata a sasiului?

arrow

In epoca tehnologiei moderne, masina nu a fost lasata in urma, acum exista atat de multi electricieni in masina, avand cunostinte depline, veti putea citi intreaga masina ca doare si ca este dificil pentru el. Cu ajutorul dispozitivelor si software-ului special, putem identifica toate defectiunile din masina.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.