Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Cautati o gaura in conditioner auto

Este bine stiut faptul ca detectarea scurgerilor de freon la conditionerul auto este foarte importanta. La urma urmei, un sistem modern de ventilatie a aerului pentru vehicule este un element cheie in sustenabilitatea acestuia. Astfel, confortul la volan este imbunatatit semnificativ, ceea ce imbunatateste experienta de conducere si contribuie la o siguranta sporita.

Cand trebuie de detectat scurgerile de freon la conditioner?

Agentul frigorific iese foarte des din partea superioara a evaporatorului, unde conductele pentru alimentarea si returnarea acestuia sunt sudate. De asemenea, agentul frigorific poate iesi din conexiunile sectiunilor evaporatorului. Scurgerile de agent frigorific sunt foarte lente, dar, ca si in cazul compresorului, acestea devin vizibile doar pe termen lung. Este extrem de dificil sa detectati imediat aceste scurgeri si de obicei este nevoie de a scoate unitatea din vehicul.

Dece scurgere freon aer conditionat

O alta „defectiune” tipica a aparatului de aer conditionat este acumularea de bacterii si spori fungici in calea fluxului de aer prin habitaclu. Acest lucru se manifesta prin mirosuri de subsol si mucegai de indata ce aparatul de aer conditionat sau incalzirea este pornita. Acesta este si rezultatul neglijentei din partea soferului, si este descoperit in timpul detectarii scurgerilor de freon la o masina. Indepartarea fungusului sau dezinfectarea caii de aer, combinata cu inlocuirea filtrului salonului, fac parte din intretinerea periodica a conditionerului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Scurgere aer conditionat? CasaAuto vor ajuta!

Agentul frigorific este o substanta incolora. Si este imposibil de gasit scurgerile aparatului de aer conditionat cu ochiul liber. De aceea este important sa apelam la profesionisti care folosesc metode profesionale testate pentru a determina cu un grad ridicat de certitudine unde se produc scurgeri. Vorbim despre urmatoarele metode:

✔ Aplicarea unei lampi UV.

✔ Utilizarea unui detector special.

✔ Verificarea presiunii in circuit.

Intrebari frecvente

De ce freonul lasa aparatul de aer conditionat in masina?

arrow

Principalul motiv pentru plecarea freonului in aparatul de aer conditionat al masinii este depresurizarea sistemului de circulatie, cu vibratii pe drumuri.

Cum sa intelegeti ca freonul se scurge?

arrow

O scurgere de 50-100 de grame pe an este norma si nu este nevoie sa va faceti griji prea mult, dar daca scurgerea este mai mare de 100 de grame, atunci sunt deja necesari profesionisti care vor putea gasi si elimina scurgerea.

Aparatul de aer conditionat nu se raceste bine, ar putea fi din cauza lipsei de freon?

arrow

Da, dar exista o mare probabilitate, cu o explozie proasta, ca aparatul dvs. de aer conditionat sa fie infundat si va ajuta sa nu turnati freon, ci sa curatati aparatul de aer conditionat.

Detectarea scurgerii de freon auto la CasaAuto

Cea mai buna oportunitate de a detecta scurgerile conditionerului auto este sa vizitati CasaAuto. Dispunem de echipamente avansate adecvate pentru a efectua curatarea radiatorului aparatului de aer conditionat, repararea si realimentarea conditionerelor auto. Convingeti-va singuri.