Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatie conditionerelor auto in Chisinau

Aerul conditionat este un echipament esential pentru fiecare masina. Indiferent de vreme, oamenii vor sa calatoreasca in conditii confortabile. In acest sens, nu trebuie sa uitam de necesitatea monitorizarii corecte a starii sistemului relevant, astfel incat sa functioneze fara probleme.

Cum se face reparatii aparate de aer conditionat ?

CasaAuto este specializata in intretinerea aparatelor de aer conditionat, atat mai vechi, cat si moderne, cu control electronic. Oferim intretinere preventiva regulata pentru instalatiile sanatoase si repararea sistemelor care au incetat sa functioneze din cauza unei defectiuni. Facem si uleiuri de motor.

Deci, ce este acest serviciu? Practic, in schimbarea uleiului care lubrifiaza elementele sistemului de aer conditionat, precum si verificarea etanseitatii instalatiei si umplerea lichidului de racire. In plus, sunt oferite lucrari aferente curatarii conductelor de ventilatie ale sistemului. In plus, impuritatile mecanice sunt indepartate din instalatie, ceea ce poate afecta negativ eficienta acesteia. Se recomanda inspectarea, curatarea si intretinerea unitatilor cel putin o data pe an (de preferinta in sezonul de vara). Inspectia regulata a bateriilor si a sistemului de aer conditionat va intarzia pentru o lunga perioada de timp aparitia defectiunilor. Prin urmare, este vital pentru functionarea corecta a intregului sistem de absorbtie sau degajare a caldurii.

Reparatie aer conditionat cu CasaAuto !

Pentru informarea dumneavoastra, CasaAuto are multi ani de experienta in inlocuirea filtrelor si intretinerea sistemelor de aer conditionat auto umplute cu agent frigorific. Pe langa service, oferim cu usurinta si reparatii profesionale ale aparatelor de aer conditionat auto in Chisinau.

Pe baza inaltei calificari a specialistilor nostri, care au stapanit bine cele mai noi echipamente de diagnosticare, garantam o depistare rapida a unei defectiuni si eliminarea la fel de rapida a acesteia. De asemenea, efectuam reparatii la sistemul de incalzire al autoturismului sau repararea generatorului autoturismului dumneavoastra, de fiecare data depunand toate eforturile pentru ca in consecinta instalatia sa functioneze eficient si fara defectiuni.

Aparatul de aer conditionat trebuie intretinut in mod regulat. Acest lucru asigura nu numai functionarea sa lina, ci si confortul soferului si al pasagerilor in timpul conducerii. Pentru a vedea acest lucru clar, contactati CasaAuto!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

De ce am nevoie de servicii de curatare a aerului conditionat?

arrow

Odata cu stagnarea oricaror locuri din masina, praful, germenii si tot ceea ce va va strica imunitatea incepe sa apara, dar aparatul de aer conditionat este cel mai bun loc pentru toti germenii, inclusiv aparatul de aer conditionat, eliberati tot praful si toti germenii in voi insiva si, daca a ajuns si la punctul in care ati curatat aparatul de aer conditionat pentru o perioada foarte lunga de timp, in acest caz veti simti mirosul nu foarte placut al germenilor morti.

De ce trebuie sa repar un aparat de aer conditionat?

arrow

Asa cum am mentionat anterior despre importanta curateniei in tuburile aparatului de aer conditionat, ar trebui sa atingem subiectul functionarii aparatului de aer conditionat in sine. Daca nu porniti aparatul de aer conditionat, mai devreme sau mai tarziu va aduna praful mult mai rapid si mai dens. Si fara aer conditionat, in principiu, nu veti putea conduce confortabil vara.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama larga de servicii de service auto. Putem face o reparatie completa a masinii dvs., precum si inlocuirea tuturor centurilor, diagnosticarea tehnica si computerizata a masinii.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.