Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea electricitatii auto in Chisinau

Fiecare vehicul modern este echipat cu module electronice. Datorita functionarii lor, motorul si unitatile auxiliare functioneaza eficient, sporind siguranta la volan. Iar atunci cand componentele electronice se defecteaza, computerul de bord afiseaza informatii despre defectiuni. Avertizarile semnalate de vehiculul dumneavoastra nu trebuie ignorate pentru a evita declansarea unor dificultati de pornire a motorului. Instalatiile electrice auto au nevoie de intretinere periodica pentru a detecta din timp defectiunile ce s-ar putea manifesta intr-un moment neasteptat.

Sistemele electrice ale autovehiculelor se dezvolta in mod dinamic. Acest lucru presupune ca volumul de munca al persoanelor implicate in acest domeniu este in continua crestere, iar aceasta include utilizarea diagnosticarii computerizate a vehiculelor. Cele mai frecvente defecte pot fi depistate la:

  • computerul de bord;
  • bateriile auto;
  • aparatul de aer conditionat;
  • corpurile de iluminat;
  • sistemul ABS;
  • receptoarele radio si sistemele hands-free incorporate;
  • unitatile de telecomanda.

De asemenea, este important sa fie efectuate:

  • analiza parametrilor actuali legati de functionarea senzorilor;
  • actualizarea software-ului;
  • inlocuirea senzorilor.

Indiferent de categoria defectiunii, CasaAuto efectueaza o diagnosticare integrala a sistemelor electronice. Din acest motiv, defectiunile pot fi detectate si remediate relativ repede. Va recomandam cu insistenta sa efectuati inspectii si reparatii periodice ale instalatiei electrice a vehiculului Dvs cu o vizita la fata locului. Acest lucru are un impact major asupra sigurantei la volan.

Datorita unei deserviri integrale a instalatiilor electrice ale autovehiculului, clientul va economisi cu siguranta timp si bani. Este vorba despre o sansa excelenta de a beneficia de lucrari de deservire, ce se vor solda intr-un final cu o restabilire completa a performantei mijlocului de transport.

Diagnosticarea instalatiilor electrice ale automobilului la cel mai accesibil pret ar trebui sa fie efectuata de catre specialisti calificati, iar in compania noastra lucreaza doar experti in domeniu si ei acum va asteapta.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Cat dureaza repararea electronicelor auto?

arrow

In functie de serviciul selectat in serviciul nostru auto, puteti afla mai multe despre durata unui anumit serviciu in serviciul nostru auto.

De ce ar trebui sa o comandati in serviciul nostru auto?

arrow

Oricat de banal ar suna, dar voi vorbi despre experienta angajatilor nostri, datorita experientei extinse de reparare a diferitelor echipamente, serviciul intelege unde sa loveasca, unde sa rasuceasca si unde sa inlocuiasca ceea ce ar functiona.

Ce alte servicii aveti in serviciul auto?

arrow

In magazinul nostru online exista o gama larga de servicii pentru inregistrarea in serviciul nostru auto, puteti schimba uleiul nostru in orice scop, reparati sau inlocuiti intregul sistem de combustibil, chiar si repararea motorului dvs. nu va fi dificila pentru noi. Vino la serviciul nostru auto si va vom putea ajuta.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.