Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Tip de ulei
Sintetic
Semisintetic
Mineral
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Tip
Scuter
Camion
Uleiul de spălare
Barca
Auto
Moto
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 26 по:

Uleiurile de motor Eni sunt produse de compania de carburanti cu acelasi nume, care este cea mai mare de acest tip din Italia. A fost fondata in 1953 de Enrico Mattei. In prezent, compania este clasata in topul Fortune Global 500. Este implicata intr-un proces de productie holistic si integrat: de la extractia si rafinarea gazului si a petrolului pana la ambalarea uleiurilor gata de vanzare si a uleiurilor de inlocuire. Acest lucru permite gigantului industrial sa obtina un produs de cea mai inalta calitate si eficienta posibila. Uleiurile marcii sunt utilizate in mod activ de cele mai importante echipe de curse din Formula 1 si din alte forme de sporturi cu motor. In ceea ce priveste costul, aceste produse, adica uleiurile Eni, apartin segmentului de pret mediu.


Ulei Eni tipuri generale:

  • i-Sint tech este o gama de produse sintetice cu vascozitate redusa pentru motoarele moderne. Acestea asigura o protectie excelenta a pieselor motorului in timpul lunilor reci ale anului si o lubrifiere imediata la pornirea unui motor rece. In plus, acestea reduc consumul de combustibil prin reducerea pierderilor prin frecare. Dar va sfatuim sa efectuati in prealabil o diagnosticare a motorului.
  • i-Base este conceput pentru motoare de autoturisme si camioane de mare tonaj. Acestea asigura o protectie optima in caz de supraincalzire a motorului, curata eficient motorul si previn resuspendarea namolului.
  • i-Sint sunt uleiuri de motor sintetice pentru autoturisme si vehicule comerciale echipate cu motoare moderne. Produsele sunt rezistente la oxidare si lubrifiaza in mod corespunzator sistemul de propulsie la temperaturi scazute. Acestea se caracterizeaza prin rate scazute de evaporare si contribuie la reducerea emisiilor de gaze de esapament.
  • i-Sint profesional. Din aceasta categorie fac parte uleiurile de motor sintetice cu proprietati excelente de detergent. Acestea previn formarea de depuneri pe suprafata componentelor de actionare. Acesti lubrifianti sunt foarte stabili din punct de vedere termic si creeaza cea mai puternica pelicula de ulei posibila pentru a proteja componentele motorului impotriva uzurii. 
  • i-Base professional contine ingrediente care suspenda substantele insolubile, reducand astfel riscul de criza de supapa. Produsele din aceasta gama sunt excelente pentru a curata motorul de depunerile care s-au format in interiorul acestuia.

Ulei motor eni – unde poti cumpara?

Magazinul online CasaAuto este cel mai bun loc pentru a cumpara ulei Eni si multe alte uleiuri de motor de la alti producatori. Oferim o gama larga de lubrifianti pentru fiecare marca si model de vehicul. Cel mai important, oferim in mod regulat acces la promotii avantajoase si la inlocuirea filtrelor. Va ajutam sa alegeti uleiul potrivit in functie de specificatiile si conditiile de functionare ale vehiculului Dvs. Printre altele, garantam o livrare rapida - ce poate fi mai convenabil?

Cum sa diferentiez de uleiul fals motor Eni?

Oficial producator Eni de uleiuri motor ofera probabilitate verificati originalitatea produsului, este usor de facut. Trebuie sa intri pe site-ul web oficial al producatorului si sa introduceti codul de pe capacul recipientului sau de pe eticheta. Dar cumparand in magazinul nostru poti fi sigur de originalitatea produselor noastre.

Ce exista sfaturi inainte de achizitionare ulei de motor Eni?

Cand alegeti ulei de motor, platiti mai intai, acordati atentie recomandarilor auto producator, astfel incat masina dvs. Sa mearga mult confortabil.

Ce tipuri de ulei Eni aveti?

Avem o uriasa gama de diferite tipuri de uleiuri Eni, puteti alege uleiul de care aveti nevoie in sectiunile ulei sintetic Eni , ulei mineral Eni, ulei semi-sintetic.