Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatia si sudare caroserii auto in Chisinau

Zgarieturile, loviturile, petele plictisitoare de pe caroserie afecteaza aspectul masinii, astfel incat fiecare proprietar de masina grijuliu incearca sa o indeparteze cat mai repede posibil. Cu toate acestea, viteza acestei operatiuni in multe ateliere variaza in cateva zile. In orice caz, merita sa comandati o reparatie a caroseriei auto fara vopsire.

Reparatie cariserie fara vopsire rentabil? 

Vopsirea si repararea caroserielor masinilor usor deteriorate se face de obicei in 2 moduri. Primul este prin eforturile specialistilor pregatiti profesional, in conformitate cu experienta si abilitatile lor. Al doilea - bazat pe un buget modest, cu economii la materiale. Teoretic, puteti da vina pentru un serviciu nu tocmai de calitate pe un vopsitor auto care economiseste in mod deliberat materiale, ceea ce poate afecta anvelopele de iarna. Cu toate acestea, trebuie amintit ca adesea clientul insusi cere ca munca sa fie facuta rapid si ieftin. Dar un serviciu bugetar inseamna neaparat o treaba bine facuta? Si cum arata vopsirea profesionala la repararea caroseriei unei masini?

Vopsit buget si reparatii auto - cine pierde din ele? Sa incepem cu faptul ca un bat are intotdeauna 2 capete. Pe de o parte, pictorul, desigur, este responsabil pentru calitatea slaba a serviciului, deoarece economiseste materiale, folosind ignoranta clientului. Un astfel de stapan nefericit poate fi numit cu incredere un escroc obisnuit. La urma urmei, consecintele financiare nu sunt nimic in comparatie cu faptul ca o simpla reparatie bugetara va merge lateral catre client, adica va contribui la distrugerea caroseriei sau la deteriorarea sasiului. Intr-o astfel de situatie, lacuitorul pierde nu un client, ci o duzina. Pur si simplu este obligat sa repare prejudiciul cauzat prin restituirea banilor. Iar munca cu uleiurile de motor ar trebui sa fie incredintata doar profesionistilor!

Pe de alta parte, o parte din vina revine clientului insusi. El ofera profesionistilor libertate deplina de actiune, pentru ca doreste sa faca reparatii de caroserie auto in graba si ieftin. Merita sa acordati atentie faptului ca uneori clientul solicita personal reparatii economice. Apoi, el trebuie sa fie pregatit pentru faptul ca in scurt timp functionarea vehiculului va duce la costuri financiare duble - sistemul de franare se poate defecta.

Reparatie caroserie in Chisinau la CasaAuto!

Exista insa situatii in care devizul pentru reparatii nu pare intimidant. Procedura se poate dovedi a fi bugetara, dar, in acelasi timp, pictura va fi realizata cu inalta calitate si cu un inalt profesionalism. Cum si unde puteti face o reparatie excelenta a electricitatii auto pentru bani putini? Reteta este simpla - de la maestri care lucreaza pe principiul: ieftin nu ar trebui sa fie rau. Un mecanic de incredere, un angrosist bun si piese de la un producator de renume vor veni in ajutor. Toate acestea si multe altele veti gasi in CasaAuto - reparatii caroserie in Chisinau la un pret avantajos isi asteapta clientii

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

De ce avem nevoie de servicii de reparatii auto si de caroserie?

arrow

Toata lumea intelege ca puteti cumpara doar o parte noua si o puteti schimba, dar trebuie sa intelegem si in ce maruntis creste, repararea oricarei parti a fost intotdeauna mai ieftina decat cumpararea uneia noi, dar nu intotdeauna mai rapida. Cu cat marcile de masini sunt mai mici, cu atat este mai dificil sa gasesti o parte, aici vine deja sa comanzi aceasta parte dintr-o alta tara, care costa un ban mare. Si care este diferenta dintre repararea si cumpararea unuia nou, ma intreb. Si acesta este raspunsul pe care l-am gasit pentru mine in mainile unui specialist, nu exista absolut nicio diferenta. Vechea bara de protectie care a fost reparata de un specialist arata mai bine decat noua bara de protectie adusa din Germania.

De ce ar trebui sa o comandati in serviciul nostru auto?

arrow

Datorita experientei extinse a mecanicii noastre, stim cum sa facem cea mai frumoasa si placuta reparatie estetica a oricarei parti a masinii.

Am nevoie de o programare pentru servicii?

arrow

Da, inregistrarea trebuie facuta in avans, sunandu-ne sau ajungand la serviciu.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.