Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea articulațiilor anterice cu viteze unghiulare egale

Balamalele cu viteze unghiulare egale sunt utilizate în mașină pentru a transfera cuplul pe roți la rotirea de la 1 la 70 de grade. Balamalele pot funcționa numai într-un mediu etanș, deoarece prezența prafului sau a murdăriei poate uza balamaua mai repede sau chiar poate interfera cu funcționarea acesteia. Anterele sunt folosite pentru a proteja balamalele cu viteze unghiulare egale. Această etanșare asigură protecția structurii, deoarece îmbinările nu sunt supuse reparației, ci doar înlocuirii complete. 

Este necesar să se diagnosticheze anterele shrus?

Anterele srus sunt un consumabil care trebuie verificat frecvent. Verificarea, cel puțin vizual, diagnosticarea ideală, vă va permite să verificați starea anterelor. Când anterul se rupe, murdăria și umezeala pot intra în mecanismul balamalelor cu viteze unghiulare egale, ceea ce va duce la coroziunea sau ruperea întregului mecanism. În niciun caz nu trebuie ignorat acest lucru, deoarece cu un astfel de rezultat, articulațiile pot eșua complet în momentul cel mai inoportun, și anume în timpul mișcării. Acest lucru poate duce la o situație de urgență, deoarece atunci când anvelopa se rupe, cuplul nu mai este aplicat pe roți, ceea ce poate fi periculos la viraje. Pentru a preveni un astfel de rezultat, este necesar să se diagnosticheze anterele srus o dată la jumătate de an. CasaAuto Service auto vă poate ajuta în acest sens. În serviciul nostru, vă vor ajuta profesioniști cu experiență vastă, care vor putea evalua starea anterelor și a mecanismului, iar prezența unei selecții uriașe de piese vă va permite să înlocuiți anterele defecte, dacă este necesar.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Сât de des ar trebui diagnosticate anterele?

arrow

Vă recomandăm să diagnosticați anterele cel puțin o dată la șase luni, deoarece anterele se pot uza diferit cu fiecare anotimp al anului.