Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea sistemului de alimentare cu combustibil in Chisinau

Sistemul de combustibil este responsabil pentru alimentarea cilindrilor cu combustibilul necesar pentru a crea amestecul combustibil-aer. Desi este format din multe componente, cele mai importante sunt injectoarele, care sunt responsabile de distribuirea dozei corecte de combustibil. Deteriorarea elementelor este cel mai adesea rezultatul utilizarii combustibilului de calitate scazuta. Apoi, trebuie sa reparati sistemul de combustibil.

Setul descris in masina este format din urmatoarele piese:

  • Pompa.
  • Senzor de nivel de combustibil.
  • Rezervor.
  • Furtunuri.
  • Filtru de combustibil.
  • Sina injector.
  • Duze.
  • Filtru de aer.
  • Regulator presiune combustibil.
  • Baterii (nu pentru toate sistemele)

Tipul si calitatea combustibilului folosit are un impact urias asupra functionarii eficiente a intregului sistem. La fel de importanta este starea pompei si a duzelor, deoarece acestea pot esua cu usurinta din cauza contaminarii. Daca ceva, planuiti sa inlocuiti filtrele - nu doare!

Acest sistem este predispus la deteriorare, cum ar fi: murdarire, coroziune, filtru infundat sau deteriorarea pompei si a duzelor. Atunci doar o curatare temeinica si un schimb de ulei va vor ajuta.

Defectiunile componentelor sistemului de alimentare cu combustibil pot avea multe simptome diferite. Cele mai frecvente dintre acestea includ, printre altele, smuciturile, pierderea puterii si consumul crescut de combustibil. In cazul defectiunii injectoarelor de benzina, aceasta este plina de probleme la pornirea motorului. Pe de alta parte, la motoarele diesel, defectiunea injectorului provoaca adesea fum negru intens atunci cand pedala de acceleratie este apasata mai tare. De ce amanarea reparatiei echipamentelor de combustibil este un risc mare?

Cel mai riscant este sa amani reparatia injectoarelor. Daca nu furnizeaza combustibil la cilindri la o anumita presiune, dar completeaza prea mult combustibil, arderea necontrolata poate avea loc foarte repede. Si astfel o gaura in piston va fi arsa. In acest caz, motorul trebuie revizuit si verificat electricianul auto. Cu defectiuni atat de grave, fiecare kilometru parcurs reprezinta un risc foarte mare de deteriorare a unitatii de antrenare.

In primul rand, mecanicul deconecteaza firele individuale. Apoi le clateste. Aceeasi operatiune se repeta pentru rezervorul de combustibil, injectoare si sina de distributie.

Pentru curatarea si repararea echipamentelor de combustibil, folosim numai produse de marca de la producatori testati in timp.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

De ce trebuie sa repar sistemul de alimentare cu combustibil?

arrow

Sistemul de combustibil, un mecanism important al motorului. Datorita alimentarii constante cu combustibil a motorului in momentul functionarii sale, masina dvs. functioneaza.

De ce are sens sa contactati CasaAuto?

arrow

Datorita experientei extinse a serviciului nostru auto. Vom putea verifica imediat ce anume nu functioneaza pentru dvs., ce trebuie reparat si ce va va servi mai multi ani. Veti cheltui mai putin timp si bani pentru reparatii, daca este necesar.

Ce alte servicii aveti?

arrow

In serviciul nostru auto exista o gama larga de servicii aici sunt cateva dintre ele:

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.