Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Producator
Wolf
Pemco
Frostterm
Siboil
Shell
Volga Oil
FanFaro
Mazda
Pilots
Кama Oil
Opel
Hundert
Kuttenkeuler
Zic
Catol Lux
GT Cruizer
GT Cruizer
3ton
Luxoil
Новоуфимск
Suzuki
Mercedes-Benz
Motul
Toyota
Volkswagen
Nissan
Lexus
Ford
Mobil
Aral
Oilright
Lukoil
Gazpromneft
Motor lux
Grom-ex
Bars
Venol
Favorit
Castrol
Bardahl
Elf
Luxe
Chempioil
Fuchs
Total
Lotos Oil
Navigator
Country
Sib Trol
Ravenol
Rolf
Kixx
Rosneft
Rheinol
Eurol
Aminol
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 814 Sortare по:

Ulei de motor sintetic, asa cum sugereaza si denumirea, este un produs de origine artificiala. Este capabil sa ofere o eficienta ridicata motorului si sa-i mareasca durata de viata. Materia prima pentru ulei full sintetic sunt produsele petroliere. Acestea sunt supuse filtrarii, distilarii si prelucrarii profunde. Moleculele de baza rezultate devin baza pentru un fluid de lubrifiere solicitat pe scara larga. De asemenea, contine anumiti aditivi, al caror continut ajunge la 25-30%. Ulei sintetic va fi o alegere excelentă la un preț bun pentru orice mașină.

Uleiuri auto sintetice : Beneficiile

Uleiuri auto sintetice contribuie la o rezistenta imbunatatita la uzura. Este rezistent la coroziune si oxidare, la caldura si inghet, reduce consumul de combustibil, creste performanta motorului etc. Achizitionarea uleiuri de motor sintetice este preferat de multi proprietari de masini moderne. La urma urmei, ulei sintetic serveste perfect atat in conditii de conducere normale, cat si in conditii meteorologice extreme. In plus, masina poate lucra cu ulei sintetic pentru o perioada destul de lunga - intervalele de inlocuire sunt cat mai lungi posibile, dar pret este destul de mic.

Ulei auto sintetic pentru motoarele care parcurg distante mari are o fluiditate ridicata la temperaturi scazute. Prin urmare, la frig, nu se ingroasa, ci continua sa circule in interiorul sistemului. Vascozitatea acestui lubrifiant nu scade in caz de caldura extrema, de frecare excesiva sau contaminare chimica. Printre altele, daca doriti sa cumparati ulei de motor sintetic, pe langa faptul ca pretul este foarte placut, un alt avantaj este ca acesta este lipsit de impuritati si poate scapa eficient de namolul negru. Datorita uleiuri sintetice auto, motorul este protejat in mod fiabil de formarea de depozite si deseuri. Pe langa ulei sintetic, putem oferi si alte materiale care necesita inlocuire constanta si accesorii pentru auto in Chisinau.

Ulei de motor full sintetic in Chisinau la CasaAuto!

Doriti sa cumparati ulei de motor mineral, full sintetic, sau ulei semisintetic in Moldova la cel mai bun pret? Acest lucru se poate face prin intermediul magazinului online de anvelope in Chisinau CasaAuto! Vindem produse de la cei mai populari producatori de clasa mondiala. Pentru a plasa o comanda, utilizati formularul special de pe site sau contactati managerul nostru. Dupa ce toate detaliile au fost clarificate, puteti ridica marfa. Puteti plati pretul uleiuri sintetice auto in orice mod convenabil.

Care este particularitatea uleiului sintetic?

Noile tehnologii si calitatea sunt toate ulei sintetic, datorita proportiilor corecte de aditivi si sintezei bune, uleiul are proprietati destul de utile, nu numai ca facilitati functionarea motorului cu acest ulei, ci si curatati-l de uleiurile din trecut sau aparitia coroziunii in masina. Probabil ati acordat atentie pretului unui astfel de ulei, dar este pe deplin justificat, deoarece puteti conduce mai mult de 10.000 km pe acest ulei si toate datorita faptului ca uleiul isi pastreaza perfect calitatile pentru o lunga perioada de timp.

Cum sa alegi ulei sintetic pentru masina ta?

Alegerea uleiului ar trebui luata in serios, deoarece prin alegerea celui gresit aveti sansa de a va dezactiva motorul, ci, dimpotriva, alegand uleiul perfect potrivit pentru masina dvs., veti prelungi viata, iar motorul va va multumi. Puteti alege uleiul pe baza caracteristicilor si preferintelor acestora din toate hartiile pe care le-a lasat reprezentantul masinii dvs., daca acestea sunt deja pierdute si stiti putin despre motor, va sfatuim sa contactati serviciul nostru auto si va vom spune ce ulei aveti nevoie si pe baza acestui lucru puteti alege acum sa schimbati uleiul sau mai tarziu.

De ce ar trebui sa ne oprim la uleiul sintetic?

Puteti cumpara absolut orice ulei pentru masina dvs. si veti avea dreptate sa-l cumparati, dar motorul nu va putea accepta totul si exista o mare probabilitate ca masina lor sa esueze si, mai ales, nu mi-ar placea acest lucru daca masina este noua si numai din salon. Atunci cand cumparati o masina scumpa, nu uitati ca piesele de schimb necesare ii sunt specifice, turnand ulei sintetic in masina dvs. noua din salon, veti lua decizia corecta si, daca contactati serviciul nostru auto pentru ajutor, veti lua o decizie ingenioasa si veti fi multumiti de rezultat, cu cat uleiul pe care il selectam pentru motorul dvs., cu atat motorul dvs. va trai mai mult.

Cum pot comanda servicii de la tine?

Puteti comanda servicii apelandu-ne la +373 609 05 555
De asemenea, puteti face serviciul lasand pur si simplu datele de contact atunci cand comandati produsul
Sau contactandu-ne prin contacte.