Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalarea alarmelor auto in Moldova

Ca urmare a instalarii profesionale a alarmelor auto, riscul de furt pentru proprietarii de vehicule va scade cu mult.

Instalarea unei alarme auto: avantaje

Fiecare masina trebuie sa aiba o alarma auto functionala. Cetatenii Moldovei prefera sa instaleze o alarma auto de la cei mai mari producatori mondiali.

De remarcat faptul ca alarma auto este conceputa pentru a proteja masina de efractie si furt. Ea raporteaza orice incercare de a ocoli sistemul de securitate. Cele mai eficiente alarme auto, si cele mai urate de talhari, functioneaza intr-un mod neobisnuit. Costul ridicat nu se dovedeste intotdeauna sa reprezinte calitate buna. Atunci cand alegeti si instalati o alarma auto, cel mai bine este sa alegeti una care are o clasa de eficienta ridicata. La fel, este important ca dispozitivul sa fie adaptat nevoilor individuale ale clientului si ale vehiculului.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Alarma auto si instalarea acesteia la CasaAuto

Serviciile de instalare a alarmelor auto la CasaAuto in Chisinau sunt furnizate exclusiv la preturi competitive. Folosim cele mai bune piese si echipamente de cea mai buna calitate. Mecanicii nostri sunt specialisti cu multi ani de experienta.

Ei vor selecta sistemul de alarma adecvat pentru fiecare vehicul pentru a se asigura ca acesta este protejat corespunzator. La urma urmei, siguranta masinii dvs. impotriva riscului de furt este extrem de importanta, deci ar trebui sa aveti grija de aceasta in prealabil. Propunerea noastra pentru instalarea unei alarme auto se aplica tuturor tipurilor de vehicule. De asemenea, efectuam intretinerea fiecarui sistem de semnalizare.

Pe baza experientei noastre profesionale, va putem oferi servicii si sfaturi in domeniul protectiei impotriva furtului de vehicule. Pe langa alarme, specialistii instaleaza senzori de urmarire GPS, senzori de nivel a combustibiluluiconfigureaza senzorii de presiune a anvelopelor sau efectueaza instalarea acestora, precum si toate tipurile de montare a anvelopelor.

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)