Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea motorului auto in Chisinau

Desigur, reparatia motoarelor de pe lista de preturi a majoritatii atelierelor de reparatii auto este un serviciu costisitor. Este solicitat mai ales in legatura cu masinile cu kilometraj foarte mare sau ca urmare a achizitionarii unei masini second hand dintr-o sursa nesigura. Revizia motorului se efectueaza de obicei dupa o rulare de 250 mii pana la 350 mii km - dar se intampla si mai devreme. Reparatia curenta a motorului fara echipament profesional – sarcina nu este usoara.
 

Cat dureaza operati areparatia curenta a motorului ?

Pentru a repara motorul, masina este lasata in atelier pana la o saptamana. In acest timp, mecanicul auto macina cilindrii, inlocuieste pistoanele si bucsele, macina scaunele supapelor si, uneori, supapele in sine. Costul reparatiei unui motor diesel poate fi semnificativ din cauza unei defectiuni a sistemului de injectie si a blocarii turbocompresorului.

Pentru functionarea normala a motorului, vehiculul necesita o temperatura constanta de +100 ° C, masurata pe blocul cilindrilor. Pentru a indeplini aceasta conditie si a mentine temperatura cat mai constanta, motorul genereaza o cantitate excesiva de caldura prin fluidul care circula in el. Ea, la randul sau, este racita intr-un radiator situat in fata sub capota dispozitivului.

Cu toate acestea, se intampla ca nu este necesara o revizie completa a motorului. De exemplu, in cazul in care uleiul este aspirat de unitatea de alimentare. Intr-o astfel de situatie, este suficient sa inlocuiti inelele pistonului. Daca decideti sa faceti o astfel de procedura, este extrem de important sa alegeti un service auto profesional. O greseala comuna pe care o fac multe ateliere este aranjarea inversa a segmentelor de piston. O astfel de neglijenta a mecanicilor neatenti poate duce la reparatii extrem de costisitoare ale motorului in viitor. Pentru a evita acest tip de probleme si pentru a beneficia de un serviciu de inalta profesionalism, contactati maestrii de service auto competente si experimentati CasaAuto.

Multi factori contribuie la aparitia unui motiv pentru a repara motorul. Aceasta este:

 • lipsa de ingrijire a masinii;
 • condus neeconomic;
 • refuzul inlocuirii filtrelor de combustibil, ulei si aer;
 • utilizarea uleiurilor de calitate scazuta;
 • conducerea cu un nivel prea scazut de ulei de motor - o inlocuire evident nu doare;
 • lipsa controlului sistemului de racire; scurgeri;
 • controale periodice inadecvat

Necesitatea repararii motorului apare si din cauza unor defectiuni precum:

 • arderea garniturii sub cap;
 • ruperea unui element al sistemului cu piston cu manivela;
 • probleme de blocare a motorului si a bateriei;
 • ruperea sau omiterea curelei de distributie.
 • Repararea motorului este o chestiune individuala si depinde de tipul de vehicul, de tipul de defectiune, de gradul de avansare a unitatii de antrenare si de cantitatea de munca efectuata.

Varsta medie a masinilor pe drumurile noastre este de 10 ani sau mai mult. Afluxul de importuri nu imbunatateste imaginea, deoarece acestea, de regula, sunt si"cai de fier"vechi. Cele mai noi, la randul lor, au adesea un kilometraj mare. Aceasta inseamna ca, mai devreme sau mai tarziu, proprietarii de masini vor trebui sa faca reparatii majore la unitatea de alimentare. Ce le pot sfatui?

Materialele durabile, desigur, inseamna o durata de viata mai lunga, dar motoarele se uzeaza in continuare!
Merita sa aveti grija de motor in mod cuprinzator. O inlocuire simpla, de exemplu, a inelelor pistonului face de obicei putin.
Cand cautati reparatori, nu alegeti oferte ieftine si anvelope discutabile! Este mai bine sa platiti mai mult, dar o singura data.

Pentru a comanda motoare reparatie de orice complexitate la un pret rezonabil, nu ezitati sa contactati CasaAuto. Ei vor ajuta.

Ce inseamna revizia motorului masiniii?

arrow

Reparatia motorului implica dezasamblarea completa a acestuia si inlocuirea pieselor sale principale.

 

Cum se ia decizia de a instala piesele grupului de piston de dimensiuni standard sau de reparare?

arrow

Decizia de a instala parti ale grupului de piston de dimensiuni standard sau de reparare se ia dupa verificarea starii cilindrilor.

 

Cum te poti inscrie?

arrow

Inregistreaza-te online pe site-ul nostru si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Cat costa reparatia unui motor?

arrow

Eticheta de pret variaza de la modelul si complexitatea lucrarilor de reparatie, dar puteti afla toate informatiile pe site-ul nostru sunand la manager sau venind la service-ul nostru auto.