Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea variatoarelor in Chisinau

Transmisie cu variatie continua/variator (CVT/ Continuously Variable Transmission) – este o unitate extrem de complexa, care consta din mai multe componente si ansambluri. Toate acestea interactioneaza intre ele pentru a transmite momentul de cuplu de forte de la motor la rotile automobilului. Pentru asigurarea functionarii extrem de eficienta si pe termen lung a acestor cutii de viteze automate, este necesara indeplinirea stricta a efectuarii tuturor recomandarilor tehnice pentru intretinerea autovehiculelor.


Principalul motiv, din cauza transmissiei caruia cutia de viteze iese din functionare inainte de termenul de exploatare – este elementar. Conducatorul auto incalca regulile general acceptate de operare si service, inclusiv:
Nu schimba uleiul sau elementele de filtrare la timp.
Utilizeaza un lubrifiant de inalta calitate, care nu corespunde cerintelor producatorului.
Conduce intr-un mod agresiv, accelereaza si franeaza brusc, face manevre abrupte etc.
Forteaza prietenul sau pe patru roti sa se miste cu o viteza prea mare, pentru o lunga perioada de timp.
Exploateaza autovehiculul pe drumuri cu acoperire proasta, transporta lucruri prea grele.

Exista caracteristici specifice ale diagnosticului variatorului in autoservice. Pentru a evalua starea tehnica a unitatii cat mai complet si calitativ posibil, se utilizeaza urmatoarele tipuri de inspectii:
Vizual. De indata ce apar primele simptome, care indica defectiuni (zgomote, conducerea neregulata etc.), se indeplineste verificare completitudinii a umplerii, culoarea si starea uleiului. Lubrifiantul de calitate inalta are o nuanta deschisa, lipseste complet aschii metalice si mirosul de arsura. Apoi, specialistul examineaza toate componentele disponibile. Inacceptabile sunt asa fel de daune vizibile, ca zgarieturile, mici crapaturi si borte (adancituri pe metal).
Cu ajutorul calculatorului. Detecta defecte in functionarea electronicii, care controleaza variatorul, precum si probleme cu mecanica cutiei. Echipamentul special citeste codurile de eroare, ceea ce permite obtinerea detectarii precise a defectiunilor. Dupa aceasta, se poate repararea dispozitivul destul de rapid. 
Instrumental. Nu implica dezasamblarea carcasei. De regula, daca scurgerile de ulei sunt complet eliminate, este posibil sa se restabileasca performanta CVT-lui.

Pentru a fi sigur, in ce stare este variatorul, este nevoie de un complex complet de tehnici de diagnosticare. Toate acestea sunt disponibile la CasaAuto!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum de a reduce sansele de a rupe un CVT intr-o masina?

arrow

Excludeti o crestere accentuata a vitezei de la conducere, nu depasiti limita de viteza admisa a masinii dvs., remorcarea si conducerea cu o remorca afecteaza negativ si cutia. Prin aderarea la aceste sfaturi, veti salva viata cutiei dvs. pentru o lunga perioada de timp.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site