Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lustruirea masinilor in Chisinau

Lustruirea caroseriei auto are loc in asa fel incat masina sa-si pastreze luciul original pentru o perioada mai lunga de timp, de parca tocmai ar fi parasit linia de asamblare. Acest proces este adesea o etapa intermediara intre spalare si aplicarea cerii. Daca totul este facut corect, aspectul masinii dupa lustruirea zgarieturilor capata farmec si stralucire.

Lustruire anti-zgarieturi: avantaje si functii

Aceasta operatie va permite sa eliminati toate defectele, petele murdare de pe suprafata masinii, precum si sa eliminati deformarile vopselei. Mesterul pregateste suprafata masinii pentru urmatoarea etapa - aplicarea cu ceara. Lustruirea auto indeparteaza petele mate si lacul murdar, precum si toate zgarieturile si jupuiturile minore. Acest lucru va oferi exteriorului masinii dvs. chiar mai multa ingrijire si frumusete decat inainte. Si, cel mai probabil, va mari valoarea pe piata a acesteia daca intentionati sa o vindeti in viitorul apropiat.

Exista 2 functii indeplinite de lustruirea caroseriei: de protectie si estetica. Prima este faptul ca un mic strat exterior lustruit este format ca un fel de bariera contra patrunderii prafului in straturile de vopsea. Printre altele, stratul activ serveste ca o protectie de incredere a caroseriei contra nisipului, sarii si murdariei, care se indreapta spre masina cu o viteza medie de 90-100 km/ h. Iar a doua permite stratului, ca rezultat al lustruirii caroseriei, sa ofere vehiculului mai multa stralucire, aducandu-l la aspectul initial.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Lustruirea caroseriei auto la CasaAuto

Pretul lustruirii unei masini la CasaAuto va va satisface cu siguranta. Profesionistii nostri vor transforma automobilul dvs. in unul ca nou. Cu o masina stralucitoare si luminoasa, veti atrage atentia celorlalti si va veti simti mult mai bine. In centrul nostru puteti cumpara anvelope noi, jante ieftine sau accesorii pentru automobile suplimentare, puteti efectua tonarea si lustruirea farurilor. Vizitand magazin de anvelope CasaAuto, masina dvs. va parea mai scumpa si mai atractiva

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)