Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lustruirea caroserie in Chisinau

Lustruirea caroseriei auto are loc in asa fel incat masina sa-si pastreze luciul original pentru o perioada mai lunga de timp, de parca tocmai ar fi parasit linia de asamblare. Acest proces este adesea o etapa intermediara intre spalare si aplicarea cerii. Daca totul este facut corect, aspectul masinii dupa lustruirea zgarieturilor capata farmec si stralucire.

Lustruire anti-zgarieturi: avantaje si functii

Aceasta operatie va permite sa eliminati toate defectele, petele murdare de pe suprafata masinii, precum si sa eliminati deformarile vopselei. Mesterul pregateste suprafata masinii pentru urmatoarea etapa - aplicarea cu ceara. Lustruirea auto indeparteaza petele mate si lacul murdar, precum si toate zgarieturile si jupuiturile minore. Acest lucru va oferi exteriorului masinii dvs. chiar mai multa ingrijire si frumusete decat inainte. Si, cel mai probabil, va mari valoarea pe piata a acesteia daca intentionati sa o vindeti in viitorul apropiat.

Exista 2 functii indeplinite de lustruirea caroseriei: de protectie si estetica. Prima este faptul ca un mic strat exterior lustruit este format ca un fel de bariera contra patrunderii prafului in straturile de vopsea. Printre altele, stratul activ serveste ca o protectie de incredere a caroseriei contra nisipului, sarii si murdariei, care se indreapta spre masina cu o viteza medie de 90-100 km/ h. Iar a doua permite stratului, ca rezultat al lustruirii caroseriei, sa ofere vehiculului mai multa stralucire, aducandu-l la aspectul initial.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Lustruirea caroseriei auto la CasaAuto

Pretul lustruirii unei masini la CasaAuto va va satisface cu siguranta. Profesionistii nostri vor transforma automobilul dvs. in unul ca nou. Cu o masina stralucitoare si luminoasa, veti atrage atentia celorlalti si va veti simti mult mai bine. In centrul nostru puteti cumpara anvelope noi, jante ieftine sau accesorii pentru automobile suplimentare, puteti efectua tonarea si lustruirea farurilor. Vizitand magazin de anvelope CasaAuto, masina dvs. va parea mai scumpa si mai atractiva

Intrebari frecvente

Ce ofera lustruirea caroseriei masinii?

arrow

Aceasta este o masura preventiva pentru curatarea coroziunii corpului si protejarea vopselei de particulele permanente de praf si murdarie.

Ce este lustruirea masinii?

arrow

Procesul de restaurare sau recreare a protectiei vopselei corporale de diversi factori de mediu agresivi

Cat dureaza lustruirea corpului?

arrow

In medie, lustruirea unei masini dureaza 12-16 ore, in functie de dimensiunea masinii si de starea vopselei.

Este posibil sa faceti mai multe alte servicii in paralel cu lustruirea corpului?

arrow

Da! Totodata, puteti comanda lustruirea farurilor si lustruirea parbrizului, pentru o vizibilitate excelenta pe drumuri si o estetica frumoasa a masinii, puteti comanda si indreptarea discurilor.