Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Indreptarea jantelor auto in Chisinau

Nu toate drumurile moldovenesti sunt in stare satisfacatoare. De aceea proprietarii auto nationali apeleaza adesea la servicii precum repararea jantelor sau indreptarea jantelor si necesitatea de a cumpara anvelope noi in Moldova.

Nu exista nicio indoiala ca repararea partii centrale a unei roti deteriorate este mult mai ieftina decat aruncarea si cumpararea uneia noi. Janta turnata poate fi reparata in caz ca este usor deformata dupa ce masina a intrat in groapa. Acest lucru se aplica in totalitate si produselor stantate.

Repararea jantelor

Este bine stiut ca prin repararea jantelor auto in apropierea resedintei sau a biroului, de exemplu, se poate realiza indreptarea completa a acestora dupa deformare. Intre timp, roata isi pierde forma initiala ca urmare a stresului mecanic crescut. Daca defectul nu este eliminat la timp, manevrabilitatea vehiculului va scadea si anvelopa va deveni repede uzata. Insa repararea jantelor va face posibila operarea cu succes a vehiculului pe viitor.

In ce consta procedura in sine? Repararea jantelor auto din aliaj are loc folosind o presa hidraulica. Dupa fixarea rotilor pe masina unealta speciala, se exercita o presiune puternica asupra acesteia in zona deformata.

Indreptarea jantelor

Daca vorbim despre jantele turnate, atunci indreptarea se face daca defectele de la suprafata sunt foarte evidente. Printre acestea se numara loviturile, incovoieturile, aschiile si crapaturile. Dar unele defecte pot fi ascunse. Aceasta inseamna ca este necesara o verificare amanuntita a produsului. In acest caz, pretul pentru indreptarea jantelor auto va creste usor.

De asemenea, jantele trebuie indreptate atunci cand:

✔  apar anumite dificultati in timpul echilibrarii rotilor;

✔  roata se dezumfla frecvent in timp ce anvelopa ramane intacta si sigura;

✔  a avut loc o lovire cu bordura;

✔  a avut loc caderea intr-o groapa;

✔  a avut loc o lovitura puternica;

✔  stabilitatea directionala este scazuta in timpul conducerii,

✔  are loc o miscare perturbatoare si o agitare a autovehiculului;

✔  volanul vibreaza.

Indreptarea jantelor stantate va permite sa restabiliti forma anterioara a acestora folosind un echipament special. Procedura are loc datorita rotirii rotilor pe masina unealta respectiva.

Intrebari frecvente

Cat costa indreptarea si roluirea jantelor?

arrow

Costul serviciilor de indreptare si roluire a jantelor depinde de diametrul, materialul din care este fabricata janta si gradul de deteriorare a acesteia. Puteti comanda un serviciu de vulcanizare mobila pe site-ul nostru. Un specialist va va contacta si va va oferi informatii mai detaliate.

Care este diferenta dintre indreptarea si roluirea jantelor?

arrow

La jantele de otel, partile laterale se deformeaza intr-o masura mai mare. Procesul de corectare a denivelarilor unei jante de otel se numeste roluire, iar procesul de restabilire a geometriei jantelor din aliaj pe echipamente specializate se numeste indreptarea jantei!

Este mai bine de cumparat jante noi sau de indreptat pe cele vechi?

arrow

Fiecare caz este individual, dar cel mai adesea situatia nu este atat de rea pe cat pare, de aceea merita intotdeauna sa contactati un specialist care va sfatui cea mai profitabila si mai sigura optiune pentru rezolvarea problemei unei jante defectate.

Se poate de roluit o janta din aliaj?

arrow

Jantele din aliaj usor nu se roluiesc categoric!

Reconditionari jante la CasaAuto este cea mai buna alegere!

Ati observat vreunul dintre semnele de mai sus sau un defect vizibil? Aceasta inseamna ca este necesara indreptarea jantelor auto la un pret excelent la centru de anvelope CasaAuto. Expertii nostri vor examina cu atentie produsul si vor executa un diagnostic precis.

Dupa finalizarea tuturor procedurilor, vom instala pneuri dvs. sau anvelopele noi pe jantele reparate. Astfel, va veti putea bucura din nou de o conducere confortabila cu un sentiment de siguranta completa. Indreptarea jantelor in Chisinau la noi este o procedura utila. Va invitam sa va asigurati de acest lucru singuri!