Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Izolare fonica a automobilului in Chisinau

Foarte populara astazi este cerinta de a imbunatati izolarea fonica a masinii. Si acest lucru inseamna ca, in timp conducerii, nu numai zgomotul anvelopelor va deranjeaza, ci si sunetele motorului sau ale vantului. Din fericire, defectele de producere sunt usor de corectat prin izolarea fonica a automobilului.

Izolarea fonica a automobilului: pret si calitate

Fiecare proprietar auto, indiferent de marca masinii, s-a intrebat, cel putin o data in viata, de costul izolatiei fonice auto. Unora nu le place zgomotul drumului, cineva este deranjat de sunetele de tobe a ploii, iar altii doresc un sunet de inalta calitate din difuzoare, si nu vuietul motorului. Vehiculele moderne nu au o izolare fonica satisfacatoare. Concentrarea slaba duce la oboseala si stres atunci cand conduceti. Alegeti izolarea fonica a automobilelor la cel mai bun pret din Chisinau!

Pasagerii pot, de asemenea, sa se confrunte cu disconfort cu o astfel de conducere zgomotoasa. Din cauza zgomotului extern, sunetul muzicii din difuzoare nu mai este la fel de clar, in timpul conversatiilor trebuie sa vorbiti cu voce tare.

Oferim o solutie eficienta acestei probleme! Facem izolare fonica auto rapid si fiabil. Astfel, se poate oferi confort acustic si placere reala de a conduce. Un beneficiu suplimentar este salvarea multor mii de celule nervoase.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

CasaAuto: facem izolare fonică în automobil

După instalarea izolației fonice auto în Bălți sau în Chișinău, puteți conta pe reducerea zgomotului din afara vehiculului. Zdrobiturile și vibrațiile vor dispărea, sunetele externe vor fi înăbușite, conducerea va deveni mult mai plăcută.

De aceasta, nu ezitați să ne contactați! În timpul lucrărilor noastre, noi utilizăm materiale de cea mai înaltă calitate. Costul izolației fonice a automobilului, fără îndoială, vă va încânta.

Intrebari frecvente

Cat costa sa izolati fonic o masina?

arrow

Fiecare marca de autoturism are o gama de pret diferita, daca urmeaza sa instalezi izolatie fonica intr-un autoturism in service-ul nostru auto din Chisinau, sunati la numarul indicat pe site si va vom putea orienta catre un cost aproximativ.

Care sunt avantajele izolatiei fonice a masinii?

arrow

Cel mai important plus este reducerea zgomotului la conducerea unei masini, atat in oras, cat si la viteza mare. In plus, datorita procesarii masinii, siguranta este sporita si se adauga calitati anticorozive.

Ce este de dorit sa faceti impreuna cu izolarea fonica a masinii?

arrow

Dupa cum intelegem, punem izolatie fonica pentru tacere in masina, dar uitam de aparatul de aer conditionat si de aragaz, de ce ar trebui sa instalam izolatie fonica daca din cand in cand trebuie sa deschidem fereastra pentru a verifica masina atunci cand conducem. Pentru inceput, trebuie sa curatam radiatorul de bacterii, de asemenea, nu uitam sa alimentam aparatul de aer conditionat, curatand radiatorul aparatului de aer conditionat, dupa toate procedurile, nimic nu va va impiedica sa va bucurati de liniste sau muzica in masina fara sunete straine.

Ce etape de izolare fonica asteapta?

arrow

Demontarea completa a interiorului, asezarea elementelor de izolare a vibratiilor si zgomotului, indepartarea scartaiturilor din interior, asamblarea completa in masina si verificarea izolatiei fonice.