Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticare abs in Chisinau

Dupa cum este cunoscut general, sistemul de antiblocare la franare ABS – este necesar pentru a preveni blocarea rotilor motrice in timpul franarii automobilului.

Evaluarea starii tehnice a sistemul de antiblocare la franare in timpul functionarii include:

diagnostica curenta a ABS-lui folosind un sistem de autodiagnostica intr-un autoservice profesional;

utilizarea testerelor de diagnosticare pentru a detecta defectiunile sistemului.

 

Sarcina functiei de autodiagnosticari este de a controla parametrii electrici ai componentelor ABS, de a le compara cu valorile specificate in program. De asemenea, scopul ei este de a retine incompatibilitatea parametrilor masurati cu cei specificati si de a semnala acest fapt pe tabloul de bord al masinii printr-o lampa de comanda. Cand se aprinde, este necesar sa verificati ABS-ul –repararea este uneori inevitabila. Daca lampa este pornita in mod constant, inseamna ca sistemul este deteriorat ireversibil. Pe de alta parte, daca lampa arde periodic, inseamna defectiuni temporare in sistem, care sunt dificil de localizat. Cand sunt detectate defectiuni, modulul de comanda dezactiveaza sistemul ABS si sistemul de franare functioneaza normal.

Testerele pentru verificarea sistemului de franare antiblocare masoara parametrii electrici ai componentelor individuale ale dispozitivului ABS. Cu ajutorul unui tester special, exista o oportunitate excelenta de a verifica cu precizie sistemele electronice intr-o secventa logica, care duce la detectarea unei componente defecte. Cu toate acestea, piesele mecanice si supapele nu sunt supuse inspectiei. Testerele standard pentru verificarea sistemului de franare antiblocare sunt cel mai adesea dezvoltate de producatorii de ABS si, de obicei, permit de diagnosticat sistemul acestui producator (nu intotdeauna universal).

 

Doriti sa stiti cat costa un diagnostic ABS? La CasaAuto, acest serviciu nu este prea scump! Aici puteti comanda diagnosticarea ABS-lui la cel mai bun pret.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce ar trebui sa fac daca senzorul ABS se aprinde?

arrow

Mai intai trebuie sa intelegeti ca ABS este inclus in rolul sistemului de franare si trebuie sa ne asiguram ca indicatorul iluminat indica exact problema cu sistemul ABS. Pentru a intelege acest lucru, trebuie sa fim atenti la pedala de frana atunci cand franam, in caz de franare, daca auziti zgomote straine: un dulce, o lovitura sau pedala de frana a devenit prea moale, atunci sarcina dvs. este sa conduceti masina direct la serviciul auto. Trebuie sa intelegeti ca toate aceste semne indica o defectiune grava a sistemului de franare, care poate duce la un accident.

Poate aparea eroarea din cauza unei defectiuni a sistemului?

arrow

Si este usor sa il verificati, opriti motorul, scoateti cheia din contact si incercati sa o porniti din nou, repetati procesul de mai multe ori daca nu dispare in acest caz, aveti intr-adevar o defectiune si trebuie sa conduceti masina la service auto.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem posibilitatea de a verifica intregul sistem de franare si de a repara sistemul de franare si veti putea, de asemenea, sa diagnosticati sistemul de franare.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site