Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Livrarea auto in Moldova

Compania noastra se dezvolta activ de mult timp ca partener de incredere pentru clientii autohtoni. Livram masini in Moldova din urmatoarele tari europene: Ucraina, Romania, Bulgaria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Germania, Austria, Elvetia etc. Merge vorba despre o varietate mare de masini noi si uzate, indiferent de marca si model.

Noi de la CasaAuto suntem intotdeauna gata sa va oferim conditii de livrare flexibile, viteza mare si eficienta. Aceasta inseamna ca a devenit mai usor de livrat masini din Europa. In compania noastra veti gasi profesionisti excelenti, cu multi ani de experienta, care respecta termenii de livrare necesari a vehiculului pe care l-ati comandat.

Livrare sigura de masini in Moldova.

Compania detine toate documentele necesare, licenta, asigurarea CMR. La cererea clientului, aceasta poate oferi asigurari individuale pentru activitati de transportare in timpul livrarii masinii din Europa in Moldova. Scopul nostru este calitatea inalta a serviciilor oferite. Principiile noastre sunt mobilitatea si flexibilitatea.

Aducem diferite masini in Moldova la comanda, inclusiv automobile, monovolume, microbuze, motociclete. Astfel, nu numai ca puteti cumpara o masina din alta tara, dar obtineti si o crestere semnificativa a alegerii si probabilitatii de a deveni proprietarul unei masini cu o configuratie excelenta, cu o serie de functii suplimentare: climatizare, asistenta la parcare, scaune cu incalzire, servodirectie etc.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Livrare auto de la CasaAuto.md

Aducem masina la comanda din tara aleasa de dvs. in orice loc din Moldova.

De ce are sens sa alegeti anume CasaAuto pentru o livrare auto din Europa la cheie la un pret rezonabil? Vedeti singuri:

✔ Viteza excelenta de livrare in toata tara.

✔ Informatii detaliate despre masina dvs. si starea in care o incarcam dintr-un anumit punct.

✔ Comunicare constanta si informare despre locatia masinii dvs. in timpul livrarii acesteia in Moldova.

✔ Licenta si toate documentele necesare pentru transportare.

✔ Service propriu si o baza de garaj.

✔ Soferii nostri sunt profesionisti exceptionali.

In plus, centrul de anvelope din Moldova, ofera o multime de servicii de intretinere auto, precum si puteti cumpara anvelope noi sau componente suplimentare pentru confortul dvs., iar mesterii nostri vor inlocui totul pe loc!

Intrebari frecvente

De ce este atat de populara montarea masinilor din alte tari?

arrow

Motivul principal este pretul atractiv, dar, de asemenea, nu uitam ca asigurarile functioneaza in Europa si cu cele mai mici deformari ale masinii, companiile de asigurari dau o masina noua asiguratorului si o scot pe cea veche la licitatie, unde vand la un pret redus. Pentru aproximativ 3000-5000 de euro, Va puteti permite o masina de o calitate mult mai inalta cumparand-o in strainatate.

Ce trebuie sa stiti pentru a aduce o masina dintr-o alta tara?

arrow

Masina nu va fi intotdeauna in stare perfecta, exista posibilitatea ca va trebui sa eliminati danturile sau alte defecte si va trebui sa cheltuiti mai mult in masina pentru o utilizare mai buna, dar de regula nu mai mult decat pretul de piata pentru o masina din Moldova.

Este posibil sa comandati o masina complet la cheie?

arrow

Da, alegi o masina si apoi toata munca merge pentru tine. Veti obtine doar rezultatul final la usa.