Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticare computer motor auto

Motorul este inima fiecarui vehicul. Eficienta sa nu determina doar performanta, ci si confortul si siguranta la volan. Din acest motiv, mentinerea in stare buna a unitatii de actionare si stabilizarea parametrilor optimi de performanta a acesteia reprezinta una dintre principalele sarcini de diagnosticare si intretinere. Prin urmare, chiar si mici abateri de la standardul prescris pot fi un indiciu de functionare defectuoasa. Neglijarea problemei mentionate mai sus va duce in mod inevitabil la daune considerabile. Iar in multe cazuri poate duce chiar la distrugerea completa a motorului. Dar, daca observati la timp unele simptome, puteti defini rapid functionarea anormala a sistemului de alimentare cu combustibil. O verificare computerizata a motorului autovehiculului Dvs va ajuta la sigur.

Defectiunile vehiculului nu mai pot fi recunoscute cu ochiul liber, asa cum se intampla in trecut. Fiecare vehicul nou are un computer de bord si componente electronice care monitorizeaza functionarea acestuia pentru a imbunatati eficienta si securitatea. O astfel de tehnologie este utilizata si pentru testare. 

Diagnosticarea computerizata a trenului de rulare este un proces care implica conectarea unui computer special la sistemul de control al vehiculului. Acest lucru va permite sa aflati rapid si eficient mai multe despre starea tehnica a calului Dvs de fier si, astfel, sa identificati si sa remediati orice defectiune. Utilizarea sistemelor electronice de diagnosticare a motorului permite detectarea timpurie a acestora, reducand astfel semnificativ costul reparatiilor. De asemenea, permite recunoasterea rapida a parametrilor mecanici. Acest lucru face posibila detectarea multor probleme fara o dezasamblare plictisitoare si consumatoare de timp. 

Inspectia este un proces complet neinvaziv. Elimina complet riscul ca ceva sa nu mearga bine atunci cand inspecteaza vehiculele. Acest lucru inseamna ca pot fi verificate componente inaccesibile in mod normal. Numai atunci cand se constata ca acestea functioneaza defectuos, vehiculul va fi dezasamblat pentru a se ajunge la componenta defecta. 

De asemenea, merita mentionat faptul ca inspectia este foarte rapida si nu necesita scoaterea din uz a vehiculului pentru o perioada lunga de timp. Pe de alta parte, o astfel de metoda elimina posibilitatea de a pacali clientul cu costuri suplimentare, ceea ce era destul de frecvent in zilele proliferarii computerelor de bord. Este imposibil sa falsificati datele informatice si sa indicati ca un anumit element nu functioneaza asa cum ar trebui. Clientul are acces la aceste informatii si le poate verifica personal sau poate solicita expertiza de la un alt diagnostician. 

Puteti obtine cel mai bun pret pentru o diagnoza computerizata a motorului la CasaAuto - specialistii nostri au o experienta vasta in acest domeniu!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum este diagnosticarea computerizata a motorului?

arrow

Diagnosticarea computerului se efectueaza in mai multe etape, mecanicul se conecteaza la computerul de bord, scanerul primeste informatii, mecanicul le va decripta.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.