Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 1336 по:

Anvelopele BF Goodrich - performanta si siguranta!

Fondata in anul 1870, initial compania BF Goodrich a fost parte componenta a conglomeratului Goodrich Corporation. In anul 1990 compania de origine americana a fost achizitionata de Michelin devenind o filiala a intreprinderii franceze. Printre succesele obtinute de BF Goodrich am putea mentiona faptul ca aceasta a fost prima companie americana care a produs anvelope radiale. De asemenea, compania este acreditata pentru introducerea primului costum spatial sub presiune si utilizarea cauciucului sintetic. In anul 1947, compania a dezvoltat primele anvelope tubeless in SUA. Aceasta inovatie semnificativa nu doar a imbunatatit performanta si siguranta, dar totodata a ridicat nivelul de confort. Iar, in anul 1976 companie lanseaza primele anvelope all-terrain din lume. De-a lungul anilor a participat activ in numeroase competitii, bucurindu-se de victorie de 28 de ori la Baja California Competitions si de 13 ori la Paris-Dakar Rally. De aici rezulta ca intreprinderea producatoare de anvelope este bazata pe eficienta, calitate si rezistenta in timp. Iar, inovatiile introduse in industria anvelopelor, cit si in alte domenii de activitate au marcat considerabil umanitatea in ansamblu.

Care ar fi cauza acestui succes rasunator al companiei? Inainte de toate vorbim despre aplicarea inovatiilor in cadrul procesului de producere a pneurilor. BF Goodrich nu urmareste tendintele, ci singur le creeaza, caracterul unic si nota de unicitate impresionind expertii domeniului de anvelope, precum si conducatorii de masina. BF Goodrich se caracterizeaza prin prezenta unor numeroase zone de testare unde pneurile sunt aduse la perfectiune, fiind introduse diverse proprietati impecabile. Compania aplica doar cele mai moderne tehnologii si metode pentru a produce pneuri intr-adevar rezistente, capabile sa faca fata diferitor conditii de drum si timp. Amestecul sistematizat de cauciuc asigura confort in timpul deplasarii. Anvelopele BF Goodrich sunt distribuite pe larg la nivel mondial, iar an de an cererea este in continua crestere. Conducatorii auto de mult timp s-au convins de faptul ca optind pentru pneuri BF Goodrich, ei opteaza pentru trasaturi exceptionale de deplasare, nivel redus de zgomot si siguranta deplina!

Anvelopele BF Goodrich in Moldova.

Pe linga performanta BF Goodrich garanteaza o valoare optima dintre pret si calitate. Deci, achizitionind o pereche de anvelope de acest brand dumneavoastra veti beneficia de accesibilitate financiara, aspect foarte important pentru soferii actuali. Fie vorba de anvelope de vara BF Goodrich, iarna BF Goodrich sau pneuri all-season BF Goodrich, companie propune modele pentru preferintele individuale ale fiecarui conducator de masina. Magazinul online Casaauto.md furnizeaza o diversitate enorma de cauciucuri BF Goodrich la preturi accesibile. Suntem aici ca sa faceti cea mai buna alegere pentru automobilul dumneavoastra, iar consultantii nostri sunt mereu gata sa acorde o mina de ajutor in caz de necesitate! Suntem siguri ca anvelopele perfecte le veti descoperi chiar la noi, asadar nu ezitati sa ne apelati!

Care sunt caracteristicile anvelopelor BFGoodrich?

Astfel de anvelope ca BFGoodrich si-au luat numele datorita fiabilitatii anvelopelor, datorita faptului ca sunt pe piata ca anvelope off-road, astfel de anvelope va permit sa conduceti orice drumuri si gropi.

Aveti anvelope BF Goodrich de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca BF Goodrich de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope BF Goodrich?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

Cum sa comandati anvelope BF Goodrich si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555