Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea filtrelor auto in Chisinau

Filtrele sunt probabil principalele consumabile ale unui vehicul. Protejeaza motorul, sistemul de combustibil si aerul conditionat prin captarea impuritatilor care pot duce la distrugerea componentelor. Din pacate, ca orice piesa, inclusiv bateria, se uzeaza. Termenul de inlocuire a filtrelor auto este determinat de producator, dar cel mai adesea - de distanta parcursa. Depinde mult de conditiile in care este operat vehiculul.

Fiecare masina moderna are 4 filtre principale:

  • ulei,
  • combustibil,
  • aer,
  • salon.

Fiecare dintre ele are o durata de viata diferita, dupa care filtrul uzat trebuie inlocuit cu unul nou. Acest lucru va fi facut de un mecanic, pentru o mica taxa, de exemplu, in timpul lucrului la anvelope.

Filtrul de ulei este conceput pentru a pastra cat mai multa murdarie posibil in uleiul de motor. Intra in sistemul de lubrifiere „cal de fier” prin sistemul de admisie, care are si propriul filtru, dar nu este capabil sa retina tot sedimentul. Un filtru nou este de obicei instalat la schimbarea uleiului, adica o data pe an, sau dupa 10-15 mii de kilometri.

Filtrul de aer este responsabil pentru filtrarea aerului care este trimis la motor. Impiedica patrunderea murdariei in sistemul de admisie si apoi in motor. Particulele de praf sau alte resturi din unitatea de antrenare o pot deteriora. Atunci cand alegeti un filtru, asigurati-va ca acesta se potriveste vehiculului dvs. La inlocuire trebuie avuta maxima atentie, mai ales la scoaterea filtrului vechi. Este inacceptabil ca murdaria sa intre in sistemul de admisie de la un filtru uzat. Potrivit diferitilor producatori, ar trebui schimbat la fiecare 20-40 de mii de kilometri.

Misiunea filtrului de combustibil este de a purifica combustibilul de impuritatile care pana de curand erau periculoase pentru motoarele diesel. Utilizarea injectiei directe de combustibil la motoarele pe benzina a schimbat aceasta stare de lucruri. In prezent, motoarele diesel si pe benzina sunt foarte sensibile la impuritatile din combustibil. Prin urmare, merita sa aveti grija de o schimbare regulata, care, conform producatorilor, ar trebui sa aiba loc dupa o rulare de pana la 50 de mii de km. De asemenea, nimeni nu a anulat sarcina de a cumpara ulei cand acesta se epuizeaza.

Filtrele de cabina sunt impartite in 3 tipuri: standard si carbune activ. Ambele au aceeasi sarcina - sa mentina contaminantii in sistemul de aer care intra in cabina. Filtrul de carbune, datorita utilizarii carbunelui activ, capteaza teoretic pana la 100% din substantele gazoase nocive precum ozonul. Este mai bine sa inlocuiti filtrul de habitaclu cel putin o data pe an, sau chiar mai des (de preferinta toamna si mai aproape de primavara) sau dupa o alergare de 15 mii km.

Toate aceste proceduri va vor fi oferite cu placere in service-ul auto CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Cat de important este schimbarea filtrelor in masini?

arrow

Exista filtre in masina pentru aproape fiecare lichid din masina. Filtrele nu dau murdarie, resturile mici trec acolo unde nu ar trebui sa fie si pot deteriora orice mecanism.

De ce are sens sa contactati CasaAuto?

arrow

Serviciul nostru auto va va spune exact ce trebuie schimbat pentru cea mai buna performanta a masinii dvs., datorita mecanicilor experimentati in serviciu, veti gasi rapid o defectiune si o veti remedia intr-un timp scurt.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Serviciul nostru auto are o gama completa de servicii in diferite zone ale masinii, aici sunt cateva dintre ele:

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.