Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea sistem de racire auto in Chisinau

Sistemul de racire este unul dintre dispozitivele cheie ale masinii, a caror defalcare poate duce la imobilizarea instantanee a masinii si la reparatia serioasa si costisitoare ulterioara a generatorului. Inainte de sosirea primaverii si in asteptarea zilelor calde, merita sa verificati intregul sistem pentru operabilitate.
 
Cele mai bune caracteristici, durata de viata rezonabila si eficienta sunt asigurate de functionarea motoarelor intr-un regim optim de temperatura, pentru care este responsabil setul de dispozitive descris. Chiar numele unui sistem de racire a masinii care are nevoie de reparatii poate fi putin inselator. La urma urmei, sarcinile principale nu sunt doar de a crea racoare, ci si de a avea grija de incalzirea corespunzatoare. Prin urmare, daca este inca rece in vehicul chiar si dupa cativa kilometri de conducere, acest lucru poate indica o problema. In plus, temperaturile ridicate, care apar adesea la inceputul primaverii cu un sistem de racire ineficient, duc rapid la supraincalzirea periculoasa a motorului.
 
Cooler
Excesul de caldura de la motor este trimis la radiator sub forma de lichid de racire fierbinte. Sarcina principala a racitorului este de a scoate rapid aceasta caldura. Una dintre problemele cu radiatorul este infundarea cu placa de var, care este o consecinta a umplerii sistemului cu apa simpla si nu cu un lichid de racire special. O atentie deosebita trebuie acordata si altor factori care pot interfera cu fluxul liber al lichidului. Acesta este un dezavantaj care se gaseste adesea in masinile prost reparate sau de urgenta.
 
Pompa
Circulatia lichidului in sistem se realizeaza cu ajutorul unei pompe. Acesta este condus de la motor de catre unitatile auxiliare curea de antrenare, curea de distributie sau lant. Pompa este echipata cu un rotor montat pe un arbore, a carui rotatie determina miscarea fluxului de fluid. Pompa este supusa uzurii si deteriorarii cauzate de factori externi. O scurgere in pompa poate provoca scurgeri de lichid.
 
Senzor de temperatura a lichidului de racire
 
Senzorul transmite datele de temperatura catre indicatorul de pe tabloul de bord si este de obicei responsabil pentru pornirea ventilatorului radiatorului. Este ingrijorator faptul ca ventilatorul nu porneste, de exemplu, in timpul unei opriri lungi cu un motor activ sau cand conduceti incet intr-un blocaj de trafic. Sursa problemelor poate fi deteriorarea cablurilor de conectare sau defectarea senzorului in sine.
 
Fan
In timpul miscarii, racitorul pierde caldura datorita fluxului natural de aer. In repaus si la viteze mici, fluxul de aer este fortat de un ventilator. Ventilatorul in sine rareori esueaza, doar rulmentul se uzeaza. Problemele cu ventilatorul indica cel mai adesea un trecut necunoscut al vehiculului, prezenta unei carcase deteriorate mecanic sau a lamelor blocate.
 
Principalele defectiuni si probleme ale sistemului de racire:
 
scurgeri, pierderi de lichid de racire;
radiator murdar;
pompa de racire defecta;
probleme cu ventilatorul sau bateria;
defectiune termostat.
Reparatia sistemului de racire din Chisinau poate fi efectuata la cel mai bun pret. Daca aveti indoieli cu privire la functionarea sa in masina, vizitati CasaAuto. Predati-va prietenului dvs. cu patru roti unor specialisti de incredere si apoi bucurati-va de munca masinii dvs. absolut functionale si sigure.

De ce am nevoie de o reparatie de racire?

arrow

Racirea in masina este, de asemenea, o parte importanta, datorita radiatorului si sistemului de racire din masina, motorul dvs. va fi exact la temperatura in care este confortabil sa lucrati.

De ce are sens sa contactati CasaAuto?

arrow

Sistemul de racire este un sistem important de functionare in masina, vom putea diagnostica masina dvs. si va vom spune ce trebuie sa schimbati sau sa reparati in timp util, astfel incat sa nu creeze probleme in viitor.

Ce alte servicii aveti?

arrow

In serviciul nostru auto exista o gama larga de servicii, puteti comanda si unele dintre ele, de exemplu:

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.