Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Restaurare interior auto la pret avantajos

In timpul exploatarii oricarui vehicul, atat componentele mecanice, cat si cele interioare sunt supuse uzurii. Este de la sine inteles ca, pentru a-i mentine performanta si aspectul, trebuie efectuate lucrari speciale de restaurare interior auto.

Dorim sa precizam de la bun inceput ca restaurarea interiorului vehiculului face parte din gama noastra de servicii. Acest lucru inseamna ca pot fi reparate daunele cauzate de zgarieturi pe tablourile de bord, abraziuni, fisuri si decolorari. Nu este de neglijat nici eliminarea defectelor din plastic, piele sau elemente de catifea din interiorul „calului de fier”. Datorita reparatiei, acesta va reveni la aspectul sau estetic original. Si veti economisi cu siguranta banii pe care ar trebui sa-i cheltuiti pentru inlocuirea elementelor folosite cu altele noi. Restaurare interior auto la CasaAuto este ieftina si rapida. Ca sa stiti, de obicei dureaza intre 30 de minute si 1,5 ore.

Este mult mai ieftin sa reparati tapiteria originala decat sa o inlocuiti, chiar si intr-un atelier neautorizat. De asemenea, se evita orice diferente de grosime, culoare sau textura a noului material. Reparatii interioare implica lucrari pe toate tipurile de piele: scaune, spatare, cotiere, panouri laterale, montanti. Starea tapiteriei din piele afecteaza in mare masura valoarea totala a vehiculului. In cazul restaurarii tapiteriei deteriorate, cresterea valorii masinii depaseste de multe ori costurile de reparatie. De asemenea, reparatia covoraselor auto poate fi destul de accesibila.

Reparatii interioare auto cu CasaAuto !

Lucrarile de interior corespunzatoare pentru toate marcile si modelele de autovehicule, indiferent de starea sau varsta acestora, nu reprezinta o problema pentru CasaAuto. Putem reproduce cu succes orice culoare si model de tapiterie textila, inclusiv catifea si alcantara. Suntem in masura sa readucem materialul la o estetica apropiata de cea din fabrica. Putem chiar sa indepartam urmele de arsura intr-un timp scurt si sa efectuam o curatare uscata antialergica a interiorului! Inchiderea unei mici cavitati este mult mai ieftina decat inlocuirea materialului sau a intregului articol.

Reparam piese din plastic pentru diferite marci si tipuri de masini - indiferent de starea si varsta acestora. Putem recrea culoarea si structura fiecarui element. Atunci cand un vehicul este revandut, impresia estetica a interiorului este unul dintre cele mai importante elemente care determina evaluarea masinii. Chiar si un incident minor, cum ar fi o defectiune, poate reduce semnificativ valoarea masinii. Indepartarea lor va imbunatati aspectul estetic, va creste valoarea si va facilita vanzarea. Restaurare interior auto la cel mai bun pret in Chisinau este binevenita pentru orice conducator auto. De asemenea, va va ajuta sa pregatiti prietenul pe patru roti pentru vanzare - va face cu siguranta o impresie estetica excelenta asupra potentialilor cumparatori

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce este o restaurare profitabila?

arrow

In timpul functionarii masinii, puteti urmari cum, intr-un mod nespecial, salonul dvs. incepe sa capete un aspect urat, apar scufe, fisuri, cute, pielea este taiata, scufundari, murdarie, daune chimice. Contra este nevoie de mult timp pentru a schimba intregul salon si pretul este ridicat, exista solutii, atunci cand restaurati o masina, salonul dvs. capata un aspect nou si o noua prospetime la un pret scazut si mai putin timp.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.