Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnostica tehnica auto la pret mic - CasaAuto

In ceea ce priveste caracteristicile de proiectare ale vehiculelor moderne, componentele mecanice ale acestora lucreaza in simbioza cu sisteme electronice, hidraulice si pneumatice sofisticate. Toate acestea sunt concepute pentru a asigura, pe langa diagnosticarea vehiculului, confortul, siguranta si performanta ridicata a ”cailor de fier” (si, prin urmare, a bateriilor) in timpul deplasarii.

Cu toate acestea, in timp ce masinile din secolul XXI sunt mai fiabile decat cele din secolul XX, ele sunt, de asemenea, supuse la uzura. Disponibilitatea acestora scade treptat din diverse motive. In plus, prietenul Dvs pe patru roti, in anumite circumstante, se poate transforma cu usurinta intr-o amenintare la adresa sanatatii si a vietii persoanelor + daune materiale. De aceea, este atat de important sa urmariti starea tehnica a autovehiculului Dvs si a anvelopelor, de care depinde siguranta rutiera. Si ar trebui sa fie responsabilitatea atat a proprietarului vehiculului, cat si a celor care utilizeaza vehiculul in scopuri comerciale sau industriale.

Diagnosticarea tehnica a vehiculelor permite sa gasiti defectiunile mecanismelor si sistemelor si apoi sa le reparati cat mai repede posibil. Toate acestea sunt imposibile fara obiective clar definite si fara punerea lor in aplicare. Profesionisti cu inalta calificare, dotati cu cele mai noi instrumente de diagnosticare, sunt responsabili pentru efectuarea diagnosticarii vehiculului. Acestia sunt cei care pot determina cu precizie si competenta daca unitatile, mecanismele si sistemele sunt in regula. Acest lucru este valabil si pentru discuri. Pentru ca totul sa decurga bine, trebuie amenajata si utilizata o zona speciala de diagnosticare in cadrul centrului de deservire auto.

Este bine cunoscut faptul ca exista o extindere aproape zilnica a tipurilor de modele auto. Din cauza imbunatatirii constante a ”cailor de fier”, costul verificarii si restaurarii acestora este in continua crestere.

In prezent, pentru a imbunatati eficienta activitatii de diagnosticare, reparatie si intretinere tehnica generala, sunt necesare masuri serioase, cum ar fi utilizarea metodei de agregare a partilor, crearea statiilor de deservire tehnica si introducerea pe scara larga a diagnosticarii vehiculelor.

Doriti sa economisiti o suma considerabila de bani pentru a mentine autovehiculul in stare buna de functionare? Pentru a reduce perioada de nefunctionare, piesele de schimb si consumul de combustibil? Doriti ca procedurile de reglare si reparatii necesare sa poata fi efectuate in timp util? Toate cele de mai sus pot fi realizate prin gasirea si eliminarea preventiva a celor mai mici defecte ale sistemelor de aprindere, ale sursei de alimentare, ale unitatilor de transmisie etc. Puteti afla, de asemenea, daca uleiul de motor este in regula.

Inutil sa mai afirmam ca numai profesionistii pot utiliza eficient instrumentele de diagnosticare ale statiei de deservire tehnica. Acestia sunt pregatiti sa indeplineasca sarcini de orice nivel de complexitate. Lasati-va convinsi, contactand CasaAuto pentru diagnosticarea tehnica a autovehiculelor in Chisinau!

De ce am nevoie de diagnosticarea tehnica a masinii?

arrow

Datorita diagnosticarii tehnice a masinii, veti putea economisi banii reparand prematur piesele rupte, deoarece veti putea vedea mici defectiuni in timpul diagnosticului care se dezvolta in defectiuni scumpe.

Cat dureaza diagnosticarea tehnica?

arrow

Diagnosticarea tehnica este o munca relativ rapida. Dar merita luat in considerare faptul ca unele intrebari sunt rezolvate mai repede.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.