Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalarea alarmelor auto in Moldova

Pete ruginite si gauri mici au aparut pe suprafata masinii dvs.? Aceasta este o dovada a coroziunii, adica a procesului de distrugere lenta a metalului. Un serviciu atat de popular precum curatarea ruginii va ajuta la rezolvarea acestei neplaceri. Nu ezitatati.

Tratarea ruginii de pe masina ca necesitate

Contrar opiniei generale, aceasta problema se aplica atat masinilor noi, cat si celor vechi. Desi, vehiculele uzate sunt cele mai susceptibile la coroziune si, prin urmare, au nevoie de tratarea ruginii. Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca majoritatea companiilor care produc masini au grija ca fiecare centimetru de suprafata sa fie zincat, adica protejat de coroziune. Din pacate, accidentele sau denivelarile de pe drum duc la faptul ca partile corpului sa fie scutite de proprietatile de zinc si necesita interventia reparatorilor auto. Prin urmare, mai devreme sau mai tarziu, fiecare sofer al Republicii Moldova se confrunta cu nevoia de a indeparta rugina de pe masina.

Problemele de coroziune nu se limiteaza la masinile vechi. Eliminarea ciupercilor de pe caroserie este necesara si pentru masinile care au doar cativa ani. Vehiculele, SUV-urile si vehiculele cu vopsea de calitate slaba sunt deosebit de vulnerabile. Actiunile reparatorilor auto din acest domeniu necesita cunostinte si abilitati speciale.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Tratarea ruginii la CasaAuto

Daca gasiti primele semne de coroziune pe masina dvs., trebuie sa curatati rugina auto cat mai curand posibil. Cu cat luati masuri mai repede pentru a indeparta rugina, cu atat va fi mai bine pentru dvs. si pentru portofelul dvs. Placa neplacuta observata la inceputul fazei de coroziune va fi mai usor de indepartat. Tratarea profesionala a ruginii auto realizata de CasaAuto va impiedica acesteia sa se raspandeasca mai mult. Coroziunea slabeste tabla intr-o asemenea masura incat aceasta poate fi in cele din urma perforata manual. Nimeni nu ar vrea sa intre intr-un accident mai ales aflandu-se intr-un astfel de vehicul. Este vorba despre siguranta dvs.!

Pentru a curata rugina auto in Chisinau, trebuie sa contactati specialistii nostri. Nu merita sa experimentati singuri o astfel de operatiune pe masinile noi. Eliminarea slaba a petelor de rugina de pe masina va face mai mult rau decat bine. Mesterii de la CasaAuto executa mai multe lucrari, printre care: lustruirea caroseriei. tonarea farurilor, inlocuirea parbrizului, vopsirea jantelor si multe altele!

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)