Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea rafturilor amortizoarelor auto

Suspensia mașinii este un sistem complex, a cărui sarcină este de a menține roțile în planul corect, precum și de a stinge vibrațiile și vibrațiile primite de pe suprafața drumului. Arcurile fac față și acestei sarcini, dar este necesar să se asigure angajarea mașinii cu drumul și stabilitatea. Amortizoarele fac față acestei sarcini. Datorită designului amortizoarelor, acestea sunt capabile să asigure contactul constant al roții cu suprafața, pentru a atenua vibrațiile și vibrațiile. 

De ce este necesar să diagnosticați amortizoarele? 

O încălcare a funcționării amortizoarelor se observă imediat, deoarece confortul la conducerea mașinii scade brusc, devine mai dificil de rulat, mașina durează mult timp pentru a restabili un cârlig cu drumul după o denivelare. Toate acestea cauzează nu numai disconfort, ci pot fi și periculoase. Prin urmare, este important să știți despre starea tijelor de șoc, astfel încât amortizoarele să nu cedeze în momentul nepotrivit. Puteți afla despre starea amortizoarelor diagnosticând tijele amortizorului. Nu este necesar să efectuați singur această procedură, deoarece un proprietar obișnuit de mașină nu are suficientă experiență și cunoștințe pentru a determina starea exactă a tijelor amortizorului. Cea mai bună opțiune ar fi să încredințați această afacere profesioniștilor din CasaAuto. Serviciul nostru se distinge printr-o vastă experiență de lucru, angajați calificați și prezența unui număr mare de piese, datorită cărora, dacă este necesar, veți putea înlocui tijele amortizoare uzate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum să determinați cauza lovirii în timp ce conduceți peste denivelări?

arrow

Cauzele loviturilor pot fi mulți factori, așa că vă recomandăm să faceți un diagnostic al mașinii dvs. pentru a determina cu exactitate cauza unor astfel de lovituri