Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Brandurile de uleiuri pentru motor

Cine nu stie ca motorul este inima masinii? Si la fel cum toata lumea stie ca pentru a reduce uzura pieselor motorului, este important sa folosesti uleiul auto. Reduce frecarea dintre piese si asigura conditii optime de functionare a motorului. Deci, din cand in cand, fiecare sofer are sarcina de a cumpara ulei auto.

Adesea, un pret mai mare merge mana in mana cu o calitate mai buna. Acelasi lucru se intampla si cu marcile de uleiuri auto pe care oamenii le cumpara pentru auto. Diferentele de preturi pentru branduri individuale de ulei pentru motor se datoreaza in mare parte costurilor de productie diferite. Acest lucru are legatura cu costul fabricarii asa-numitului ulei de baza sau baza, la care se adauga apoi aditivi.

Deci, costul marcilor de uleiuri de calitate superioara este mai mare, deoarece este mai scump sa le producem. Acestea se caracterizeaza prin:

✔ Rezistenta crescuta atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate.

✔ Nu exista aditivi nocivi pentru motor.

✔ Coeficient de vascozitate mai mare, ceea ce inseamna rezistenta la ruperea filmului de ulei si, in consecinta, durabilitate mai mare a motorului

Avantajele marcilor populare de uleiuri auto!

Nu exista aditivi nocivi pentru motor.Inainte de a cumpara un ulei auto de clasa mondiala, merita sa determinati care este calitatea superioara a uleiului. La urma urmei, fiecare sofer de masina doreste sa extinda functionarea neintrerupta a motorului masinii sale.

Producatorii auto determina durata de viata estimata a unui anumit motor in kilometri. Pentru modelele moderne, kilometrajul este cel mai adesea de aproximativ 300 de mii de kilometri. Din pacate, au trecut zilele in care unitatile de alimentare v-au permis sa conduceti 500 de mii sau chiar un milion de kilometri fara a fi nevoie de reparatii majore.

Conteaza in acest caz, de care marci ulei auto sa cumperi? Aproximativ 300 de mii de km de motorul vehiculului va fi capabil sa dureze, cu conditia ca ne va folosi la baza ulei de calitate, inlocuindu-l cu frecventa prevazuta de producator, care este, aproximativ la fiecare 30 de mii de km. Daca low-calitate ulei este folosit pentru autoturisme, in timp ce vehiculul va fi operat in conditii mai severe, atunci va fi imposibil pentru a obtine kilometraj asteptat de catre producatorul motorului.

Deci, ce veti obtine daca utilizati ulei auto la un pret ieftin, facute folosind cele mai noi tehnologii? Prin inlocuirea acestui fluid tehnic important in timp util si mentinerea nivelului sau aproape de maximul marcat pe joja, vom prelungi semnificativ durata de viata a motorului. Chiar si de doua sau trei ori in comparatie cu ceea ce a presupus producatorul motorului.

Calitatea uleiului pentru masina are un impact enorm asupra cat timp vom putea opera masina fara probleme. Costul cumpararii acestuia, chiar si in perspectiva multor ani, este o mica parte din ceea ce ar trebui sa platim in cazul unei defectiuni motorului si repararea acestuia.

Doriti sa cumparati ulei auto de la un producator de renume la un pret rezonabil? Centru de anvelope in Chisinau CasaAuto ofera sa cumpere anvelope, ulei auto pentru motor, baterii si alte produse care necesita inlocuire regulata, livrarea se efectueaza in Chisinau si Moldova. Sortimentul nostru include produse originale ale marcilor mondiale.