Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectarea
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Бренд
Модель
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
AscundeTara
Australia
Austria
Belarus
Belgia
Marea Britanie
Germania
Olanda
India
Indonezia
Italia
China
Coreea
Polonia
Portugalia
Rusia
Romania
Сербия
Slovacia
Slovenia
SUA
Tailanda
Taiwan
Turcia
Ucraina
Finlanda
Franța
Cehia
Suedia
Africa de Sud
Japonia
Ungaria
Ungaria
Ascunde
Rezultatele cautarii: 811 Sortare по:

Anvelopele Cordiant - cel mai mare producator din Rusia!

Compania Cordiant este considerata un lider in producerea de anvelope din Rusia. Daca ar fi sa vorbim despre compania in cauza, aceasta poate fi catalogata drept una destul de tinara, daca este sa facem o comparatie cu alte intreprinderi producatoare de pneuri, dar totusi se bucura de o influenta destul de impunatoare in Rusia si in tarile CSI. Compania se caracterizeaza prin introducerea frecventa a inovatiilor cu scopul de a imbunatati produsul final si a oferi doar tot ce este mai bun conducatorilor auto. Brandul este in continua crestere, propunind un asortiment variat, anvelope Cordiant pentru perioada de vara, anvelope de iarna Cordiant sau cauciucuri all-season Cordiant. Compania se deosebeste prin aplicarea unor tehnologii si metode moderne pentru a produce anvelope Cordiant de o inalta calitate, performanta si rezistenta in diverse conditii de timp. In perioada de fata intreprinderea Cordiant este compusa din 3 fabrici si 5 filiale. In viitorul apropiat compania Cordiant are drept scop crearea mai multor fabrici care sa fie localizate in diferite regiuni din CSI.

Desi piata principala de comercializare este concentrata in Rusia, o parte impunatoare de anvelope sunt distribuite in aproximativ 50 de tari la nivel international. Strategia fundamentala a companiei in perioada actuala se rezuma la faptul de a intensifica treptat nivelul de producere a pneurior pentru autoturisme si camioane. Cordiant se distinge prin fabricarea a peste 400 de modele de anvelope si marimi, iata de ce fiecare conducator de masina are posibilitatea sa aleaga o pereche ideala de pneuri pentru propriul automobil. Un avantaj major exercitat de cauciucuri Cordiant ar fi accesibilitatea pretului. Daca optati pentru o pereche de pneuri care garanteaza o valoare optima dintre pret si calitate, atunci cu siguranta reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Anvelopele Cordiant sunt produse in asa maniera, incit sa se descurce exceptional in diferite conditii atmosferice, chiar si in cele mai extreme circumstante, asigurind un ambreiaj bun cu suprafata de drum. Anvelopele in cauza se remarca printr-un consum redus de combustibil datorita rezistentei reduse la rulare. Designul original al anvelopelor atrage atentia nu doar prin valorile sale practice, dar de asemenea prin estetism. Pneurile Cordiant pun in valoare trasaturile exceptionale ale masinii. In linii generale daca este sa analizam modelele de pneuri Cordiant, am putea spune ca acestea asigura o deplasare placuta si linistita.

Anvelopele Cordiant cu livrare în Moldova!

Magazin online cu anvelope ieftine Casaauto.md propune o variatie de anvelope Cordiant in Moldova la un pret accesibil de pe piata Republicii. Cumparati anvelope Cordiant de la Casaauto.md, iar daca sunteti confuz care model sa alegeti, noi suntem aici ca sa va oferim o mina de ajutor pentru a face alegerea corecta pentru dumneavoastra. Tot ce ramine sa realizati este sa ne apelati, deoarece de restul ne ocupam noi. Masina dumneavoastra merita doar ceea ce este mai bun pentru a va oferi in schimb o calatorie de neuitat. Cordiant intruchipeaza solutia optima pentru o miscare eficienta, sigura si fara dificultati!