Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 811 по:

Compania Cordiant – considerata un lider in producerea de cauciucuri din Rusia. Daca ar fi sa vorbim despre compania in cauza, aceasta poate fi catalogata drept una destul de tinara, daca trebuia sa facem o comparatie cu alte intreprinderi producatoare de pneuri, dar totusi se bucura de o influenta destul de impunatoare in Rusia si in tarile CSI. Compania se caracterizeaza prin introducerea frecventa a inovatiilor cu scopul de a imbunatati produsul final si a oferi doar tot ce este mai bun conducatorilor auto. Brandul este in continua crestere, propunind un asortiment variat, anvelope Cordiant pentru perioada de vara, anvelope de iarna Cordiant sau cauciucuri all-season Cordiant. Compania se deosebeste prin aplicarea unor tehnologii si metode moderne drept scop de a produce anvelope Cordiant de o inalta calitate, performanta si rezistenta in diverse conditii de timp. In perioada de fata intreprinderea data fiind compusa din 3 fabrici si 5 filiale. In viitorul apropiat compania are drept scop crearea mai multor fabrici care sa fie localizate in diferite regiuni din CSI.

Anvelope Cordiant - la nivel international

Desi piata principala de comercializare este concentrata in Rusia, o parte impunatoare de anvelope sunt distribuite in aproximativ 50 de tari la nivel international. Strategia fundamentala a companiei in perioada actuala se rezuma la faptul de a intensifica treptat nivelul de producere a pneurior dedicate autoturismelor si camioanelor. Compania se distinge prin fabricarea a peste 400 de modele de cauciucuri si marimi, iata de ce fiecare conducator de masina are posibilitatea sa aleaga o pereche ideala de pneuri pentru propriul automobil. Un avantaj major exercitat de cauciucuri Cordiant ar fi accesibilitatea pretului. Daca optati catre o pereche de pneuri care garanteaza o valoare optima dintre pret si calitate, atunci cu siguranta reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Anvelopele Cordiant sunt produse in asa maniera, incit sa se descurce exceptional in diferite conditii atmosferice, chiar si in cele mai extreme circumstante, asigurind un ambreiaj bun cu suprafata de drum. Cauciucurile in cauza se remarca printr-un consum redus de combustibil datorita rezistentei reduse la rulare. Designul original al anvelopelor atrage atentia nu doar prin valorile sale practice, dar de asemenea prin estetism. Pneurile firmei pun in valoare trasaturile exceptionale ale masinii. In linii generale daca analizam modelele de cauciucuri Cordiant, am putea spune ca acestea asigura o deplasare placuta si linistita.

Cauciucuri Cordiant cu livrare in Moldova!

Magazin online cu anvelope ieftine Casaauto.md propune o variatie de anvelope Cordiant in Moldova la un pret accesibil de pe piata Republicii. Cumparati Cordiant cauciucuri  de la Casaauto.md, iar daca sunteti confuz care model sa alegeti, noi suntem aici ca sa va oferim o mina de ajutor ca sa faceti alegerea corecta pentru dumneavoastra. Tot ce ramine sa realizati este sa ne apelati, deoarece de restul ne ocupam noi. Masina dumneavoastra merita doar ceea ce este mai bun de a va oferi in schimb o calatorie de neuitat. Compania intruchipeaza solutia optima pentru o miscare eficienta, sigura si fara dificultati!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Cordiant?

Principalele avantaje ale anvelopelor Cordiant sunt cauciucul lor unic, cu o aderenta excelenta pe sosea, in special acest lucru se reflecta in timpul drumurilor umede.

Aveti anvelope Cordiant de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Cordiant de vara, iarna si tot sezonul.

Aveti capacitatea de a livra anvelope Cordiant?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

Cum sa comandati anvelope Cordiant si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555