Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curatare chimica in Chisinau

Copiii, cainii, mancarea, noroiul dupa ploaie, precum si bagajele obisnuite din portbagaj sau din salon pot lasa mizerie in masina, pete si alte urme. Iar mai tarziu, nimeni nu este multumit de mirosul neplacut sau de stratul de murdarie de pe suprafete. Daca observati semne de conditii nesanitare in masina, comandati o curatare chimica profesionala a salonului auto.

Curatarea chimica auto: punerea lucrurilor in ordine

Acesta este un serviciu potrivit pentru toate tipurile de suprafete din interiorul vehiculului. Profesionisti adevarati se vor ocupa de efectuarea unei curatenii complete prin curatare chimica auto. Datorita utilizarii tehnologiilor moderne si a agentilor de curatare de inalta calitate, masina va va fi returnata dvs. intr-o stare mai ingrijita si parfumata decat era la momentul achizitiei.

Oferim curatare chimica a salonului auto la un pret ieftin pentru a scapa de murdarie si nisip, precum si de rasina lipicioasa de pe copaci, depozitata de insecte, de petele de fructe si alte urme. Acest lucru nu va afecta in niciun caz vopseaua, jantele din aluminiu sau sticla.

Cu timpul, utilizarea regulata a vehiculului se reflecta in starea interiorului acestuia. Prin urmare, intretinerea regulata si curatarea chimica a masinii dvs. sunt la fel de importante ca aspectul acesteia. Conducerea intr-un mediu curat si parfumat este cu siguranta mai confortabila. La urma urmei, un salon elegant este cartea dvs. de vizita.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Curatarea chimica a interiorului masinii la CasaAuto

Puteti incredinta ingrijirea curateniei masinii dvs. specialistilor centrului auto CasaAuto. Multi oameni petrec adesea mult timp in masina, folosind-o in fiecare zi pentru a face naveta la serviciu si la cumparaturi, la scoala pentru copii, in calatorii de afaceri sau cand calatoresc in vacanta. Curatarea chimica a salonului masinii ar trebui sa fie prioritatea dvs. numarul unu. Intr-o masina cu un miros proaspat, va veti simti mai bine, va veti proteja propria sanatate, iar colegii dvs. autostopisti vor aprecia acest lucru cu siguranta.

Comandati o curatare chimica profunda a salonului auto la curatatoria noastra chimica in Chisinau - si, in cele din urma, suntem siguri ca veti dori sa vizitati din nou centrul nostru de anvelope din Chisinau CasaAuto, pe langa curatarea chimica a salonului auto, puteti utiliza servicii precum:

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)