Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curatare chimica auto in Chisinau

Copiii, cainii, mancarea, noroiul dupa ploaie, precum si bagajele obisnuite din portbagaj sau din salon pot lasa mizerie in masina, pete si alte urme. Iar mai tarziu, nimeni nu este multumit de mirosul neplacut sau de stratul de murdarie de pe suprafete. Daca observati semne de conditii nesanitare in masina, comandati profesionala curatare chimica auto la pret placut.

Curatarea chimica auto: punerea lucrurilor in ordine

Acesta este un serviciu potrivit pentru toate tipurile de suprafete din interiorul vehiculului. Profesionisti adevarati se vor ocupa de efectuarea unei curatenii complete prin curatare chimica auto. Datorita utilizarii tehnologiilor moderne si a agentilor de curatare de inalta calitate, masina va va fi returnata dvs. intr-o stare mai ingrijita si parfumata decat era la momentul achizitiei.

Oferim curatatorie chimica interioare auto in Chisinau la un pret ieftin pentru a scapa de murdarie si nisip, precum si de rasina lipicioasa de pe copaci, depozitata de insecte, de petele de fructe si alte urme. Acest lucru nu va afecta in niciun caz vopseaua, jantele din aluminiu sau sticla.

Curatare chimica salon auto este necesitatea

Cu timpul, utilizarea regulata a vehiculului se reflecta in starea interiorului acestuia. Prin urmare, intretinerea regulata si curatatorie chimica interior auto dvs. sunt la fel de importante ca aspectul acesteia. Conducerea intr-un mediu curat si parfumat este cu siguranta mai confortabila. La urma urmei, un salon elegant este cartea dvs. de vizita.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Curatarea chimica a interiorului masinii la CasaAuto

Puteti incredinta ingrijirea curateniei masinii dvs. specialistilor centrului auto CasaAuto. Multi oameni petrec adesea mult timp in masina, folosind-o in fiecare zi pentru a face naveta la serviciu si la cumparaturi, la scoala pentru copii, in calatorii de afaceri sau cand calatoresc in vacanta. Curatatorie chimica auto trebui sa fie prioritatea dvs. numarul unu. Intr-o masina cu un miros proaspat, va veti simti mai bine, va veti proteja propria sanatate, iar colegii dvs. autostopisti vor aprecia acest lucru cu siguranta. Pretul este destul de mic în comparație cu beneficiile.

Comandati o profunda curatare chimica salon auto la curatatoria noastra chimica in Chisinau - si, in cele din urma, suntem siguri ca veti dori sa vizitati din nou centrul nostru de anvelope din Chisinau CasaAuto, pe langa curatare chimica a automobilului, puteti utiliza servicii precum:

Intrebari frecvente

De ce am nevoie de un salon de curatare uscata daca curat regulat?

arrow

Chiar si cu curatarea zilnica, praful si murdaria incep sa se acumuleze in cabina, plasticul devine gri, iar tapiteria interioara isi pierde culoarea. Toate aceste probleme sunt rezolvate prin curatarea chimica a Salonului.

Cat dureaza curatarea uscata a unei masini?

arrow

Timpul aproximativ este de la 8 la 12 ore, depinde mult de dimensiunea masinii si de gradul de contaminare.

Cat de des trebuie sa fac curatarea chimica a salonului?

arrow

Cel putin o data pe an, dar trebuie sa o faceti mai des daca – locuiti in locuri cu praf ridicat, transportati animale de companie in masina, familia dvs. are alergii sau copii mici, fumati in cabina.

Este posibil sa curatati aparatul de aer conditionat in paralel atunci cand curatati o masina?

arrow

Da, si este necesar – exista o mare probabilitate ca, daca exista un miros rau in cabina, atunci poate ca aparatul dvs. de aer conditionat este, de asemenea, poluat, curatam si aparatul de aer conditionat.