Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Montaj senzori presiune anvelope pret

O parte semnificativa din soferi considera ca verificarea presiunii pneurilor este o formalitate pura. Cei care au mai multa experienta la volan, in conformitate cu traditia stabilita, efectueaza un examen independent de 2-3 ori pe an.

Configurarea senzorilor de presiune a anvelopelor: beneficii

Aceasta abordare fara instalarea si repararea senzorilor de presiune a anvelopelor nu este foarte eficienta. Performanta rotilor se poate schimba dramatic in orice moment. De exemplu, in urma unei lovituri puternice sau dupa o manevra brusca. Dar monitorizarea adecvata in zilele de astazi este disponibila din punct de vedere tehnic. Tocmai in acest scop este necesar de efectuat reglarea senzorilor de presiune a anvelopelor in timp real.

Lipsa pomparii rotilor are un impact negativ asupra unui numar de parametri de control importanti. Proprietarul masinii devine mai putin sensibil la anumite miscari, ceea ce, ca urmare, contribuie la cresterea distantei de franare si a consumului de combustibil. Si, de asemenea, trebuie de mentionat factorii negativi de uzura a partii interioare a anvelopei. Problemele de mai sus pot fi rezolvate prin instalarea unui senzor de presiune a anvelopelor.

Montare senzori presiune roti – ce ofera?

Din cauza presiunii reduse, frecarea interna devine mai puternica, ceea ce face ca materialul sa se incalzeasca si sa se distruga. Fisuri si goluri se formeaza in structura. Desigur, este vorba despre un proces lung, care duce la o reducere a duratei de viata a produsului cu 20-25%. Ce ofera instalarea senzorilor de presiune a anvelopelor? Indicatorul de presiune dupa fixare va permite sa identificati la timp defectele. Controlul asupra acestui indicator are loc in timpul instalarii, astfel incat pomparea excesiva a anvelopelor este imposibila. Presiunea prea mare interfereaza cu modul corect de a conduce.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Instalarea senzorilor de presiune a anvelopelor la CasaAuto

Instalarea unui senzor de presiune a anvelopelor nu cauzeaza probleme. Cu toate acestea, instalarea de baza trebuie sa fie incredintata specialistilor de la CasaAuto. Aici, instalarea senzorilor de presiune a anvelopelor se efectueaza la un pret care vi se va potrivi cu siguranta, și, de asemenea, noi facem reparatie senzor presiune combustibil. In plus fata de acest serviciu, vizitand centrul de anvelope din Chisinau, puteti instala senzori de nivel al combustibilului, senzori de parcare, configura sau instala un sistem de monitorizare GPS.

Intrebari frecvente

Pentru ce este senzorul de presiune in anvelope?

arrow

Pentru siguranta pasagerilor si soferilor, deoarece daca nu se respecta presiunea corecta a pneurilor, exista sansa ca fie Roata sa explodeze, fie va fi cat de mult pe drum si va veti face masina cateva zile.

Ce metode exista pentru senzorii de presiune in anvelope intr-o masina?

arrow

Exista mai multe metode de instalare a senzorilor: interne si externe, diferenta este in confort si timpul de instalare

Ce poate afecta performanta senzorului?

arrow

In functie de instalarea senzorilor, exista multe nuante cu fiecare. Dar una dintre cele mai frecvente erori in citirile senzorilor este atunci cand soarele straluceste direct pe anvelope, pe de o parte, datorita incalzirii, presiunea interna a anvelopelor creste, iar senzorii vor arata diferit.

Cum sa va protejati pe drumuri?

arrow

Una dintre posibilele instalari ale unui senzor de presiune in anvelope este prin sistemul ABS, dar daca este deteriorat pentru dvs., atunci acesta este un motiv important pentru a da masinii repararea ABS. De asemenea, daca majoritatea senzorilor nu functioneaza pentru dvs., atunci ma grabesc sa va multumesc, serviciul nostru Auto este angajat in orice tip de reparatii auto si vom putea repara orice fel de senzor pentru dvs