Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curatarea radiatorul de la conditioner auto

Dupa cum stiti, radiatorul conditionerului se mai numeste si condensator. In ciuda exteriorului sau, intregul sistem nu este complex, iar principiul functionarii sale este destul de simplu. Curatarea la timp a radiatorului conditionerului nu trebuie neglijata. In caz contrar, probleme grave vor aparea. Oricum, aparatul de aer conditionat trebuie ingrijit si intretinut in mod regulat. Iar unele componente trebuie curatate in mod corect.

Curatarea radiatorului conditionerului ca necesitate

Este greu de curatat de unul singur radiatorul aparatului de aer conditionat - este mai bine sa comandati acest serviciu de la o companie specializata. Pentru functionarea corecta, trebuie sa circule mult aer in jurul condensatorului. Acesta este motivul pentru care unitatea este aproape intotdeauna amplasata in fata vehiculului. Debitul de aer este fortat suplimentar de un ventilator. Coolerul este eficient si vulnerabil in acelasi timp. Din pacate, coastele acestuia sunt destul de subtiri. Aceasta inseamna ca se indoaie usor si chiar se deterioreaza. Acumularea de praf, murdarie, insecte pe carcasa duce la necesitatea de a curata radiatorul conditionerului urgent.

Сat de des trebuie sa faceti dezinfectarea sistemelor de ventilatie ?

Curatarea conditionerului trebuie facuta o data pe an. Evaporatorul si sistemul de aer din cabina sunt susceptibile la raspandirea ciupercilor si mucegaiului daunator. Alimentarea conditionerului in aceste conditii va determina utilizatorii sa inhaleze aerul poluat. Prin urmare, dezinfectarea conditionerului auto este o problema destul de importanta, care nu trebuie trecuta cu vederea. Unul dintre aspectele acestuia este calitatea serviciilor furnizate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Curatarea radiatorul conditionerului la CasaAuto

Noi de la CasaAuto suntem bucurosi sa facem dezinfectarea sistemului de aer condiționat al unei masini la cel mai bun pret. In unele cazuri, se ia in considerare doar factorul ce tine de aerul conditionat si nu se efectueaza dezinfectari suplimentare.

Va vom ajuta sa scapati de toate problemele din sistemul de aer conditionat. Serviciul complet include, de asemenea, o verificare a starii tehnice. Datorita acestui fapt, ne vom asigura ca curatarea radiatorului aparatului de aer conditionat, atunci cand pretul este satisfacator, are efectul dorit. La fel, noi efectuam curatarea chimica a masinii si eliminarea mirosurilor neplacute din salon.

Intrebari frecvente

Cand trebuie sa curat aerul conditionat?

arrow

Cea mai frecventa cerere de curatare a aparatului de aer conditionat incepe dupa ce apare un miros neplacut in cabina atunci cand aparatul de aer conditionat este pornit sau cabina nu se raceste deloc. Aceste doua situatii ne spun complet despre tuburile si filtrele infundate ale aparatului de aer conditionat.

Este posibil sa curatati singur aparatul de aer conditionat?

arrow

Da, va dura timp si instrumente, exista doua moduri de a curata aparatul de aer conditionat, folosind diferite lichide si mecanice.

Mirosul neplacut in cabina, curatarea aparatului de aer conditionat nu a ajutat, ce sa fac?

arrow

Daca curatarea aparatului de aer conditionat nu a ajutat, mirosul din cabina merita, in acest caz, curatarea uscata a salonului va va ajuta si fara intrebari inutile va va ajuta sa scapati de mirosul rau din cabina.