Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea completa a sasiului

Conducatorii auto prefera sa discute destul de des despre trenul de rulare al masinii. Subiectul este foarte actual din cauza starii proaste a multor drumuri moldovenesti, cu gropi si denivelari. Acestea nu sunt autostrazile netede si plictisitoare pe care am dori sa le vedem. Ca urmare, oamenii observa brusc lovituri si scartaieli, ”neascultarea” vehiculului in timp ce se roteste volanul sau se da la o parte. In caz de defectiuni, merita sa va adresati imediat unui centru de deservire auto. Acolo, trenul de rulare va fi diagnosticat corespunzator. Functionarea in siguranta a sasiului afecteaza in mod direct modul in care acesta functioneaza.

Nu conteaza daca prietenul Dvs pe patru roti este nou sau are kilometraj parcurs. O diagnosticare a sasiului la un atelier este esentiala in orice imprejurare, fie si numai pentru a va linisti si a nu va face griji. 

Vedeti anumite nereguli? Solicitati cat mai curand posibil un serviciu corespunzator la un atelier. 

  • In cazul in care apare un bazait sau o bataie, se suspecteaza ca exista o componenta defecta a suspensiei. Jocul instabil si crescut al directiei este un indiciu clar ca rack-ul de directie functioneaza defectuos sau ca suporturile tijei de legatura sunt uzate.
  • Un ruliu in viraje indica faptul ca componenta de stabilizare a trenului de rulare nu functioneaza corect.
  • Se deplaseaza in lateral atunci cand se actioneaza franele - cel mai bine ar fi sa se verifice placutele de frana.

Sunteti curiosi sa aflati cat costa diagnosticarea sasiului masinii Dvs? De fapt, ieftin. Dar este o masura preventiva excelenta. Acest lucru previne problemele si salveaza vietile pasagerilor si ale pietonilor. De asemenea, ar trebui sa va ganditi sa reparati suspensia.

Ce se poate spune despre frecventa? In mod evident, nu este necesara o verificare zilnica. Dar de doua ori pe an (de exemplu, in timpul inlocuirii anvelopelor pentru sezonul cald si cel rece) este obligatoriu. Cand kilometrajul depaseste 10.000 km, este timpul pentru o diagnosticare completa a sasiului la cel mai bun pret. Apoi se recomanda o inspectie periodica. Dar, in realitatile moldovenesti, este necesara o inspectie mai frecventa. Uneori se face in cadrul unei diagnostice de urgenta, deja dupa ce a lovit o gaura mare. Pentru a remedia situatia, sunati si veniti la CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este functia sistemului de rulare?

arrow

Sistemul de rulare ofera o calatorie confortabila cu orice calitate a drumului, dar nu uitati ca cu cat drumul este mai rau, cu atat durata de viata a sistemului de rulare este mai scurta.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.