Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea furtunurilor sistemului de frânare

Sistemul de frânare se bazează pe transferul presiunii de la pedala de frână la discul de frână. Transmiterea acestei presiuni are loc prin furtunurile de frana, care contin fluid sub presiune. Evident, merită să fii conștient de starea sistemului de frânare și a furtunurilor.

De ce să diagnosticați furtunurile de frână?

Furtunurile de frână sunt mai susceptibile la deteriorări mecanice și la uzură. Prin urmare, este întotdeauna necesar să fiți conștienți de starea furtunurilor de frână. Sistemul de frânare joacă unul dintre rolurile importante în asigurarea controlului vehiculului, precum și a siguranței. Funcționarea defectuoasă a oricăror componente, și în special a furtunurilor de frână, este plină de o urgență pe drum. Pentru a evita avariile neașteptate în timpul conducerii, merită să verificați furtunurile de frână cel puțin o dată pe an. Merită să o efectuați în serviciile auto, deoarece pentru inspecție și diagnosticare de înaltă calitate este necesar să aveți o experiență vastă, echipamente profesionale. Puteți contacta CasaAuto pentru diagnosticarea furtunurilor de frână. Serviciul nostru se remarcă prin experiență vastă și calitatea serviciilor prestate. Datorită angajaților calificați și echipamentelor speciale, serviciile noastre sunt solicitate în rândul șoferilor. De asemenea, oferim o gamă largă de servicii de reparații și înlocuiri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des trebuie inspectate furtunurile de frână?

arrow

Se recomandă ca furtunurile să fie inspectate cel puțin o dată pe an.

De ce se rup adesea furtunurile de frână?

arrow

Motivele pot fi multe, de la locația greșită, până la utilizarea uleiului de calitate scăzută. Putem oferi răspunsul exact în serviciul nostru