Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea servodirectiei

Cand vine vorba de servodirectie, aceasta este un element important in aproape toate vehiculele. Principalele sale componente sunt cremaliera de directie sau cutia de directie, pompa, rezervorul de expansiune a fluidului si furtunurile de legatura.

Merita sa obtineti un diagnostic imediat al servodirectiei in urmatoarele cazuri:

  • Rotile se rotesc sacadat sau se blocheaza - de obicei, atunci cand cureaua de transmisie a pompei este intinsa;
  • Disparitia amplificarii se datoreaza probabil si pompei (poate fi nevoie sa schimbati lichidul CPS);
  • Daca volanul se roteste neuniform in doua directii, exista o problema la cremaliera sau la cutia de viteze;
  • Scaderea vizibila a nivelului lichidului din rezervorul servodirectiei - cautati o scurgere;
  • Reactia intarziata a rotilor la rotirea volanului - verificati piesele de capat, articulatia de directie, componentele coloanei de directie si roata fara sfarsit (aceasta din urma poate fi uzata);
  • Necesitatea de a exercita o forta considerabila pentru a roti volanul, impreuna cu un zgomot neobisnuit de pocnet, inseamna ca este necesara o diagnosticare amanuntita a pompei de servodirectie defecte.

Unitatea de alimentare este fiabila si de lunga durata daca este intretinuta corespunzator. Cel mai bine este sa schimbati uleiul din sistemul de directie o data la 1-2 ani sau dupa ce se simte un miros de arsura sau se intuneca uleiul. In cazul unor probleme serioase cu sistemul de directie, specialistii de la centrul nostru de deservire auto va vor ajuta cu siguranta. Aici, echipamentele noastre de precizie va vor ajuta sa reparati cremaliera si pinionul, pompele hidraulice etc.

O diagnoza completa a pompei de directie, ca sa nu mai vorbim de celelalte componente ale calului Dvs de fier, se realizeaza la CasaAuto. Daca este necesar, vom inlocui cureaua servodirectiei si alte piese. Utilizam numai componente de inalta calitate de la producatori renumiti. Aceasta si multe altele sunt cheia succesului nostru.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care sunt recomandarile pentru functionarea GUR?

arrow

Cea mai banala regula pentru functionarea GUR este verificarea cantitatii de ulei din sistem, nu puteti permite mecanismului sa functioneze cu o cantitate mica de ulei, daca vedeti ca nivelul uleiului a scazut prea repede, trebuie urgent sa diagnosticati toate conductele si reteaua pentru a preveni scurgerile de ulei, daca uleiul s-a scurs deja in serviciul nostru auto, puteti inlocui lichidul GUR.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii GUR pentru toate masinile. Puteti schimba centura in serviciul nostru, inlocuiti lichidul necesar. Exista, de asemenea, multe alte servicii pentru sistemul dvs. de directie.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.