Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea anterelor auto

În proiectarea mașinii există multe componente care trebuie protejate de praf și murdărie. Antera în care este plasat nodul este perfectă pentru acest rol. Dusterul este realizat într-o astfel de formă, astfel încât să nu interfereze cu funcționarea nodului. La fel ca majoritatea consumabilelor, capacul de praf se uzează rapid și trebuie înlocuit. Problema înlocuirii nu trebuie amânată în sertarul din spate, deoarece, cu uzură excesivă, antera se poate rupe și murdăria poate pătrunde în părți importante ale mașinii, ceea ce va duce la defecțiuni mai grave decât o simplă înlocuire a anterului.

De ce este necesar să se diagnosticheze anterele?

Dar cum să determinăm care anteră este supusă înlocuirii urgente și care este încă capabilă să servească câteva mii de kilometri? În acest caz, este necesar să se diagnosticheze anterele. Desigur, o inspecție vizuală poate da, de asemenea, un răspuns care anteră trebuie schimbată, dar decalajul poate fi, de asemenea, în zona ascunsă de ochi. Diagnosticul vă va permite să detectați chiar și cele mai ascunse lacrimi, ceea ce va permite nodurilor mașinii dvs. să dureze mai mult. Merită să efectuați această procedură în serviciile auto, deoarece pentru diagnosticarea de înaltă calitate sunt necesare experiență și instrumente speciale, pe care nu toată lumea le are în garaj. Serviciul CasaAuto este gata să vă ajute cu diagnosticul. Doar angajații cu experiență și calificați vor efectua diagnostice în serviciul nostru. De asemenea, dacă este necesar, puteți înlocui praful uzat, deoarece serviciul nostru are o selecție uriașă de piese pentru fiecare mașină.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât timp va dura diagnosticarea anterelor?

arrow

Diagnosticarea anterelor nu este o sarcină dificilă pentru serviciul nostru auto și, în medie, poate dura până la 15 minute.

Ce ar trebui să fac dacă se detectează uzura excesivă a anterelor?

arrow

Dacă ați fost informat despre uzura excesivă a anterelor, atunci puteți achiziționa și instala altele noi în serviciul nostru din Chișinău