Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Anvelope auto in credit

Cautati de unde sa cumparati anvelope la credit? Ati apelat la expertii potriviti. Casaauto.md va ofera o modalitate de a cumpara anvelope, baterii, uleiuri de motor si alte bunuri auto pe credit. Aplicati pentru a cumpara anvelope in credit sau alte bunuri de care aveti nevoie in conditii foarte favorabile, fara a parasi loc de munca!

Magazinul online de anvelope si alte bunuri auto Casaauto ofera cetatenilor Moldovei posibilitatea de a achizitiona bunurile necesare unei masini, de la noi puteti cumpara cauciucuri de iarna ieftine sau orice accesoriu in rate, pentru a completa o cerere pe care nici nu trebuie sa vizitati orasul Chisinau. Se intampla ca proprietarii de masini nu aiba posibilitatea de a-si schimba anvelope la timp util - compania noastra doreste sa contribuie la siguranta traficului rutier in Chisinau si Moldova si, prin urmare, oferim sa cumparam cauciucuri in credit. Am stabilit relatii cu parteneri de incredere, datorita carora clientii nostri pot cumpara anvelope in rate in conditii optime.
Achizitionand anvelope in rate, obtineti multe avantaje, inclusiv: design instant si convenabil; suma mare a imprumutului; diverse optiuni pentru conditiile de imprumut; conditii acceptabile; capacitatea de a rambursa imprumutul intr-un mod convenabil pentru dvs. si in orice moment. Aflati cum sa cumparati anvelope la credit, lasati o aplicatie online, pe site-ul nostru si specialistii va vor contacta. Daca doriti sa cumparati cauciuc pe credit - contactati-ne !!! Expertii nostri va vor spune in detaliu despre anvelopele la credit. Suna-ne acum!
Casaauto.md se preocupa de siguranta rutiera si, prin urmare, ofera conditii favorabile pentru achizitionarea de anvelope si alte bunuri auto care contribuie la o calatorie sigura si confortabila. Cumpara anvelope auto ieftine in rate in magazinul Casaauto.md!

Cum sa comandati anvelope in credit?

✔ Adaugati produsul care va intereseaza in „cos” si plasati o comanda alegand metoda de plata „La credit”

✔ Completati o cerere de imprumut online

✔ Managerul va contacteaza pentru a clarifica detaliile

 Сумма кредита% годовыхВремя рассмотренияНеобходимые документы
500-30 000(mdl)0%15 мин
  • Удостоверение личности
  • Справка о заработной плате