Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Realimentarea aer conditionat auto in Chisinau

Sistemul climatic din masina nu necesita, de obicei, prea multa atentie, desi este necesara realimentarea aer conditionat auto. Dar este posibil sa garantam ca in salonul auto va exista intotdeauna un microclimat sanatos? Da, daca conditionerul este verificat de un atelier specializat la fiecare 2 ani. Pret de realimentare este de stul de mic. Daca va intereseaza costul realimentarii aparatului de aer conditionat cu freon, sunati pe numarul +373 609 05 555.

Realimentarea unui aparat de aer conditionat auto – aerul curat in fiecare ziua !

Fara intretinere, conditionerul auto isi pierde treptat capacitatea de racire si in cele din urma se poate defecta. In acest caz soferul va trebui sa efectueze cheltuieli aditionale. Cheltuielile nu vor fi destinate incarcarii conditionerului auto, ci pentru reinnoirea completa a acestuia.

Aerul curat din cabina este o garantie a sanatatii dumneavoastra. Iar conditionerul auto asigura acest lucru. Acesta este un sistem inchis supus uzurii naturale. Garniturile si furtunurile imbatranesc si devin permeabile. Compresorul sub presiune se roteste la 10.000 rpm si trebuie lubrifiat, acest lucru nu este mai putin important decat realimentare aer conditionat auto.

Umpleti aparatul de aer conditionat cu freon in masina – de ce este atat de necesar?

Un sistem de aer conditionat pierde pana la 15% din agent frigorific pe an prin furtunuri si etansari. Capacitatea de racire scade treptat si este important sa incarcati conditionerul auto cu freon. In plus, sistemul este supus unei solicitari puternice pentru a atinge temperatura interna dorita.

Agentul frigorific este, de asemenea, responsabil pentru lubrifiere. Aceasta inseamna ca o cantitate insuficienta a acestuia in sistem duce la defectiuni complete ale compresorului. Se dovedeste a fi un cerc vicios cu un rezultat scump: o reparatie completa costa foarte mult. Mai bine alegeti sa incarcati conditionerul auto in Chisinau, ce poate fi efectuat rapid in serviciul auto din Chisinau la pret avantajos!

Incarcarea conditioner auto la CasaAuto

Este necesar sa verificati in mod regulat sistemul pentru scurgeri si sa nu uitati de incarcarea conditionerului auto. Aceasta este singura modalitate de a asigura o performanta optima a acestuia.

Va recomandam sa aduceti in mod regulat autovehiculul dvs. la centru de anvelope CasaAuto pentru a verifica unitatea si a preveni deteriorarile grave a acestuia. Aici puteti la fel si incarca cu freon conditionerul. Iar pret incarcarii conditionerului auto este destul de acceptabil.

Intrebari frecvente

Cat costa incarcarea unui conditioner auto in Chisinau?

arrow

Costul serviciului depinde de modelul masinii dvs. Pentru mai multe informatii, contactati specialistii nostri sunand la +373 609 05 555

Cat de des trebuie de incarcat aparatul de aer conditionat?

arrow

Producatorii de autovehicule sustin ca diagnosticarea si incarcarea unui aparat de aer conditionat pentru autovehicule trebuie de efectuat cel putin o data pe an.

Efectuati diagnosticarea inainte de incarcare?

arrow

Incarcarea conditionerului auto include o verificare preliminara a componentelor acestuia care trebuie inlocuite in mod constant pentru un conditioner auto corespunzator.

Cum se efectueaza plata?

arrow

Plata se efectueaza la finalizarea tuturor lucrarilor, acceptam plati in numerar si fara numerar, oferind o chitanta de plata, atat la birou cat si la fata locului.