Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Vopsirea jantelor auto in Chisinau

Rotile unei masini isi pierd atractivitatea de odinioara cu timpul. Prin urmare, pentru multi, serviciul de vopsire a jantelor auto devine relevant. Este important sa puteti alege orice culoare, inclusiv nuante neconventionale cu posibilitatea de a adauga lac.

Vopsirea discurilor auto: esenta procedurii

Este, de asemenea, necesar sa utilizati cele mai moderne tehnologii atunci cand vopsiti jantele auto. Anume aplicarea corecta a materialului special pe suprafata jantelor garanteaza prelucrarea de inalta calitate a intregii suprafete, inclusiv a partii interioare a acesteia. Aceste vopsele, spre deosebire de analogii originali, care se aplica pe jantele abia produse, sunt rezistente la sare si, prin urmare, pot fi utilizate chiar si iarna.

Vopsirea discului prin aplicarea substantei in mai multe straturi asigura functionarea uniforma a stratului de acoperire fara scurgeri, defecte de suprafata sau pete. Daca clientul este interesat, este de asemenea posibil sa aplicati un lac colorat pe discuri, creand astfel un efect perlat unic. Exista cei care doresc sa foloseasca, de exemplu, un lac auriu pe rotile albe etc. Pe langa vopsire, mesterii nostri efectueaza sudarea cu argon a jantelor si Indreptarea jantelor auto

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Vopsirea jantelor auto la CasaAuto

Pentru a facilita posibilitatea de vopsire a discurilor auto in chisinau la preturi reduse, personalul CasaAuto va recomanda sa lasati masina la noi pentru o vreme. La dorinta clientului, desigur. Aceasta oferta este destinata celor care nu au un al doilea set de roti. Intr-o astfel de situatie, aceasta este probabil cea mai buna optiune de a vopsi rotile la cel mai bun pret. Curtea noastra este pazita, astfel incat masinile vor ramane aici in siguranta.

Lucram la un nivel profesional ridicat si am castigat respectul sincer al numerosilor clienti. Vopsirea profesionala a jantelor din otel, fier, titan, a jantelor stantate, forjate si turnate in Moldova cu garantie de calitate este ceea ce ii intereseaza pe proprietarii avansati de masini. Centrul de anvelope din Chisinau apreciaza fiecare client, astfel incat specialistii isi fac treaba constient si eficient.

Intrebari frecvente

De ce sa pictezi discurile?

arrow

Exista multe motive pentru pictura, una dintre picturile discurilor majoritatii automobilistilor este de a restabili frumusetea anterioara a discurilor si de a le proteja de alte jetoane si zgarieturi. Frumusetea discurilor este un mare plus al esteticii placute a masinii.

Cat dureaza sa pictezi discurile?

arrow

In medie, de la una la trei zile lucratoare, in functie de numarul de discuri si de rezultatul dorit.

Cum de a maximiza aspectul discurilor?

arrow

Una dintre frecvente cereri, dupa repararea punctie, au scopul de pictura de discuri, dar, de asemenea, parralely inainte de a incepe pictura discuri, in functie de ceea ce prejudiciul nu a fost, va recomandam restabilirea ei sau comanda indreptare de discuri pentru un rezultat mai bun.