Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea uleiurilor si fluidelor auto in Chisinau

Fiecare masina, indiferent de cat de veche este, de cum arata sau de cat de bine echipata este, necesita o atentie deosebita din partea proprietarului. Inspectia tehnica anuala a masinii nu este tot ceea ce trebuie retinut. Un alt lucru este ingrijirea fluidelor din vehicul. De asemenea, nu au o perioada eterna de utilizare, la utilizare prelungita isi pierd proprietatile. Prin urmare, starea lor trebuie monitorizata. Sa ne dam seama cand si in ce circumstante este relevanta inlocuirea uleiului si a fluidelor de lucru in „calul de fier”?

Schimb ulei auto 

Lichidele si uleiurile auto ar trebui schimbate in mod regulat si primul lucru de retinut este uleiul de motor. Este uleiul care asigura buna functionare a unitatii de putere si previne frecarea si uzura pieselor metalice din care consta. In plus, protejeaza si, in acelasi timp, prelungeste durata de viata a motorului - diagnosticarea va ajuta. Totul pare sa indice ca joaca un rol important, alaturi de procedura de schimbare a filtrelor. Prin urmare, schimb de ulei este unul dintre cele mai populare si inportant servicii pentru motorul dvs.

Cand selectati si actualizati, urmati recomandarile producatorului. Substante cu o durata lunga de viata sunt adesea folosite in masinile noi, care permit soferilor sa alerge pana la 50 de mii de km. Daca va opriti la analogii traditionali, schimbarea uleiului are loc in medie la fiecare 15 mii de km sau o data pe an. In plus, nivelul acestuia trebuie monitorizat in permanenta, iar frecventa acestei actiuni depinde de intensitatea utilizarii vehiculului.

Pe masura ce vehiculul imbatraneste, riscul pierderii uleiului creste. Prin urmare, cu cat soferul opereaza mai mult masina, cu atat mai des ar trebui sa verifice uleiul. Mai devreme sau mai tarziu, schimbarea uleiului intr-o cutie din Chisinau nu poate fi evitata – alaturi de verificarea sistemului de alimentare.

Lichid de frana

Un alt punct important este inlocuirea lichidului de frana. Forta de franare are o influenta esentiala asupra sigurantei dumneavoastra in timpul conducerii. Prin urmare, se recomanda schimbarea acestui lichid la fiecare 2 ani. Este obligatoriu sa se tina cont de faptul ca apa acumulata in lichid se evapora. Si, ca urmare, se formeaza bule si intregul sistem devine aerisit, adica saturat cu aer. Prin urmare, se poate intampla ca in aceasta situatie eficienta franarii sa scada la zero, iar sistemul de evacuare sa se defecteze.

Lichid de racire si ulei de transmisie

Retineti ca inlocuirea periodica a lichidului de racire nu este necesara, deoarece acesta nu isi pierde proprietatile de-a lungul anilor. Cu toate acestea, este important sa-i verificati regulat nivelul. In timp, substanta descrisa trece de la o stare lichida la una volatila, asa ca trebuie completata din cand in cand. Unii oameni toarna apa plata in radiator, dar acest lucru poate avea multe consecinte negative pentru motor. Dupa ce te-ai hotarat asupra unei astfel de solutii, este bine sa nu uiti sa-l schimbi cu lichid de radiator inainte de iarna.

In mod similar, nu este nevoie sa schimbati lichidul din cutia de viteze. Umplut din fabrica, poate servi in unele cazuri pana la dispozitia prietenului tau cu patru roti.

Lichid de servodirectie si alte fluide de lucru

Schimbarea lichidului de servodirectie este destul de rara. De obicei, este schimbat la cativa ani. Cu toate acestea, trebuie sa-i controlati nivelul.

De fapt, schimbarea fluidelor de lucru necesita si completarea rezervorului cu lichid de spalare. Cand se schimba sezonul, acesta trebuie inlocuit cu unul care sa corespunda temperaturii exterioare din acel moment.

Unele rezervoare de lichide auto sunt amplasate in astfel de locuri incat este dificil sa ajungi la ele fara cunostinte si instrumente adecvate. Daca doriti sa o faceti singur, puteti deteriora cu usurinta componentele individuale ale masinii si chiar puteti imobiliza definitiv vehiculul.

Schimbarea uleiului in Chisinau la pret avantajos cu CasaAuto!

In general, schimb ulei si a fluidelor tehnice dintr-o masina nu este deloc costisitoare. Specialisti nostri profesionisti vor efectua schimbarea uleiului in Chisinau cu cel mai bun analag la cel mai mic pret! Contactati CasaAuto pentru detalii! 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Ce alte servicii oferă CasaAuto?

arrow

Serviciul nostru auto are o mare selectie de servicii auto si aici sunt unele dintre ele:

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.

De ce am nevoie de un serviciu de inlocuire a uleiului si a fluidelor tehnice?

arrow

Inlocuirea uleiurilor si a fluidelor tehnice este foarte importanta pentru buna functionare a motorului si a altor mecanisme importante ale masinii dvs., cu inlocuirea in timp util, o parte din masina dvs. este salvata.

De ce este profitabil si convenabil sa cooperezi cu CasaAuto?

arrow

Datorita mecanicii experimentate a serviciului nostru auto, veti putea sa va rezolvati rapid problemele cu masina si la preturi mici pentru servicii.