Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea pernelor motorului auto

Pentru funcționarea corectă a motorului, este necesar să se asigure o serie de condiții, printre care există o poziție. Poziția motorului nu trebuie să se schimbe în timpul funcționării sale. Motorul este atașat la caroserie în 4 locuri, ceea ce înseamnă că repetă înclinațiile mașinii în timpul rulării, experimentează vibrații de la denivelările rutiere. Pentru a evita efectele negative, se utilizează o pernă de motor. Perna este situată la punctul de sprijin al cadrului mașinii și al motorului, ceea ce îi permite să atenueze vibrațiile și schimbările în poziția motorului. 

Cum se determină starea pernelor motorului?

Pernele motorului sunt similare ca scop cu suspensia mașinii, dar se uzează în moduri diferite. Cele mai mari sarcini pe care le experimentează în timpul pornirii, opririi și începerii mișcării. Dacă airbagul atinge limita de utilizare, șoferul poate asista mai întâi la o lovitură puternică la oprire sau pornire. Acest lucru va avea imediat un efect negativ asupra funcționării motorului și, dacă nu acordați atenție, poate duce la defecțiuni grave atât ale motorului, cât și ale altor sisteme care pot fi în apropiere. Pentru a determina starea pieselor, este necesar să diagnosticați pernele motorului. CasaAuto service auto este gata să vă ajute în acest sens. În serviciul auto veți putea diagnostica rapid și eficient piesele necesare, iar prezența unui sortiment mare de piese va permite înlocuirea, dacă este necesar. Nu trebuie să întârziați cu diagnosticarea, deoarece datorită acesteia veți putea fi conștienți de starea vehiculului dvs., iar prețul diagnosticării este de câteva ori mai mic decât înlocuirea unei piese care ar fi putut fi reparată.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cauza loviturilor și vibrațiilor în timpul accelerației sau frânării?

arrow

Motivele unei astfel de lovituri pot fi mulți factori, de la montare până la funcționarea motorului în sine, așa că vă recomandăm să faceți diagnosticarea întregului sistem al motorului.

Este posibil să înlocuiți o piesă defectă?

arrow

Dacă în timpul diagnosticării a fost găsită o piesă care trebuie înlocuită, atunci puteți cumpăra una nouă și o puteți înlocui în serviciul nostru

Când pot face o programare pentru diagnosticarea mașinii?

arrow

Puteți face o programare în orice moment apelând numărul nostru sau completând un chestionar