Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea sasiului auto in Chisinau

Miscarea si amortizarea tremurului depind de sasiul masinii. In modul normal, sasiul de rulare, desigur, garanteaza siguranta si confort de conducere. Acest sistem include suspensie, mecanisme de actionare, parghii, articulatii de directie, amortizoare si asa mai departe. Daca observati probleme cu controlul, incepeti imediat sa diagnosticati starea masinii, plus repararea si intretinerea sasiului.

De ce este atat de important un serviciu bun? Majoritatea componentelor vehiculului pot fi inlocuite. Cand se uzeaza, se rup sau ruginesc, trebuie doar sa cumparati o piesa de schimb noua, de preferinta una originala. Cu sasiul, situatia este diferita - multe noduri nu pot fi inlocuite. Prin urmare, acestea ar trebui pastrate in stare buna - inclusiv prin diagnosticarea tehnica a motorului. Acest lucru este deosebit de valoros la modelele in care coroziunea trenului de rulare este o problema comuna.

Protectia anticoroziva a trenului de rulare afecteaza semnificativ siguranta traficului. Ruginirea elementelor structurale ale prietenului tau cu patru roti, cum ar fi praguri, bare sau puncte de prindere a suspensiei, este extrem de periculoasa si slabeste intreaga structura de sustinere. Focarele serioase de coroziune duc, de exemplu, la o defectiune a suspensiei lonjeroanei MacPherson. Un alt lucru este ca nu se stie cum se va comporta placa de podea corodata in cazul unei coliziuni si daca va asigura siguranta calatorilor. Atunci diagnosticarea computerizata a masinii va fi utila.

Sarcina principala a sasiului este de a conecta rotile masinii cu caroseria. Percepe sarcinile statice si dinamice care actioneaza asupra rotilor. Compozitia tipica a acestui sistem include directia, transmisia, sistemul de franare. Axele unei masini sunt elementele pe care sunt montate rotile. Sunt conectate la un cadru sau la un corp autoportant, astfel incat sa poata suporta sarcinile pe care le aplica. Sasiul include, de asemenea, rulmenti, elemente de fixare si rotile in sine, care trebuie sa fie in stare tehnica corespunzatoare pentru a asigura o calatorie confortabila si sigura.

Elementele individuale ale sasiului „calului de fier” pot fi diagnosticate in diferite moduri, dintre care principalele sunt: ​​inspectia externa a componentelor, diagnosticarea cu dispozitive, testarea conducerii.

In timpul unei inspectii externe, sistemul de actionare este supus unei inspectii vizuale amanuntite pentru a evalua initial starea componentelor sale. Specialistul verifica, in primul rand, caracterul complet al tuturor elementelor si conformitatea acestora cu cerintele producatorului. Puteti pune o intrebare: cat costa repararea suspensiei? Cu adevarat ieftin, la fel ca si inlocuirea curelelor.

Cum functioneaza verificarea?

  • Sistemul de directie: verificarea jocului, reglarea alinierii varfului sau rotilor.
  • Verificarea suspensiei, amortizoarelor, rulmentilor, culbutorilor, stabilizatorilor, arcurilor si componentelor acestora, precum si a anvelopelor.
  • Sistem de franare: verificati placutele si discurile, tamburele si cilindrii, plus cilindrul principal de frana si furtunurile.

Un test drive este considerat o forma suplimentara de diagnosticare care va permite sa evaluati comportamentul unei masini pe drum. O atentie deosebita este acordata jocului, vibratiilor si zgomotului excesiv, care indica probleme tehnice ale sasiului.

In acest sistem de unitati si mecanisme conectate intre ele prin cuplu, maestrii CasaAuto sunt bine versati. Ei vor examina cu atentie sasiul, il vor diagnostica cu ajutorul echipamentelor adecvate, vor gasi si elimina defectiunea. Contacteaza-ne pentru reparatii suspensii in Chisinau!

De ce trebuie sa repar sasiul?

arrow

Conducerea confortabila intr-o masina si siguranta dvs. depinde de cat de bun este sasiul dvs.

De ce ar trebui sa o comandati in serviciul nostru auto?

arrow

Serviciul nostru auto foloseste cei mai experimentati mecanici care lucreaza cu diverse dificultati ale masinii de multi ani.

Ce alte servicii aveti?

arrow

In serviciul CasaAuto, exista o gama larga de servicii in intreaga masina. De exemplu, in serviciul nostru auto exista posibilitatea de a repara sistemul de racire, de a inlocui filtrele de pe masina, de a repara sistemul de franare.

Cum comand un serviciu de la tine?

arrow
Puteti comanda apeland numarul de telefon afisat pe site-ul de mai sus sau accesand contacte.