Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Tip de ulei
Sintetic
Semisintetic
Mineral
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Tip
Scuter
Camion
Uleiul de spălare
Barca
Auto
Moto
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 50 по:
Total este o companie care se concentreaza pe productia si prelucrarea gazelor naturale si a titeiului. In prezent, este una dintre primele cinci companii petroliere din lume. Asadar, nu este de mirare ca fiecare conducator auto stie despre existenta uleiului auto Total.

Ulei total – Nr.1 pe piata

Gigantul se numara printre marcile de top in productia si furnizarea de lubrifianti Total si ulei de masina pentru piata auto. Total a fost initial o companie franceza, care a activat in industria petrochimica inca din anii 1920. In prezent, este o corporatie internationala care nu numai ca produce petrol si gaze, ci si le prelucreaza si le vinde. Uleiul de motor Total pe care il produce este foarte apreciat de soferii si expertii din intreaga lume.
 
Datorita utilizarii unor tehnologii inovatoare in procesele de productie, uleiul auto Total indeplineste cele mai inalte cerinte ale producatorilor europeni de renume de sisteme de propulsie. Nu in zadar produsele marcii sunt utilizate in mod activ de companii auto bine cunoscute, inclusiv Peugeot Citroën. Pe langa sarcinile principale ale uleiurilor Total, merita sa mentionam principalele lor avantaje: protectia impotriva coroziunii si mentinerea curateniei motorului. Acest lucru diferentiaza produsele marcii de cele ale concurentilor sai.

Ulei de motor total: argumente pro si contra

Soferul care da preferinta uleiului Total ofera motorului cel mai inalt grad de protectie si fiabilitate, indiferent de conditiile de functionare a vehiculului. In plus, aceste produse contribuie la reducerea emisiilor de CO₂ si a gazelor nocive, precum si a consumului de combustibil. Pe langa productia de ulei de motor Total pentru autoturisme, Grupul dezvolta si lubrifianti excelenti pentru motociclete si camioane. 
 
Gama principala este uleiul sintetic Total Quartz. Exista multe variante, ceea ce face dificila enumerarea proprietatilor universale ale tuturor uleiurilor din gama. Acestea includ lubrifianti inovatori care functioneaza bine la toate temperaturile. Ele pot rezista la conditii meteorologice dure, in special la temperaturi scazute ale aerului, si, de asemenea, incalzesc bine motorul.
 
Daca sunteti in cautarea unuia dintre uleiurile semisintetice populare de la Total moldova, ati ajuns la locul potrivit. La CasaAuto veti gasi o gama larga de produse de la acest brand. Oferim optiunea de a achizitiona produse in recipiente de diferite dimensiuni, in functie de nevoile Dvs curente. Motto-ul nostru este de a vinde ulei mineral Total si lubrifianti similari la preturi rezonabile. De asemenea, puteti cumpara anvelope cu livrare.

Cum sa diferentiez de uleiul fals motor Total?

Oficial producator Total de uleiuri motor ofera probabilitate verificati originalitatea produsului, este usor de facut. Trebuie sa intri pe site-ul web oficial al producatorului si sa introduceti codul de pe capacul recipientului sau de pe eticheta. Dar cumparand in magazinul nostru poti fi sigur de originalitatea produselor noastre.

Ce exista sfaturi inainte de comanda ulei de motor Total?

Cand cumparati ulei de motor, platiti mai intai, acordati atentie recomandarilor auto producator, astfel incat masina dvs. Sa mearga mult confortabil.

Ce tipuri de ulei Total aveti?

Avem o larga lista de diferite tipuri de uleiuri Total, puteti alege uleiul de care aveti nevoie in sectiunile ulei sintetic Total , ulei mineral Total, ulei semi-sintetic.